POTRESI U REGIONU! Legenda Zvezde STIŽE u Hrvatsku!

Autor:

Sport

06.06.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo bi ovo više nego zanimljivo videti.

POTRESI U REGIONU! Legenda Zvezde STIŽE u Hrvatsku!

Foto: Starsport

Robert Prosinečki i Luka Milivojević

Legendarni fudbaler i trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, mogao bi da preuzme hrvatski Rudeš, pišu tamošnji mediji.

Rudeš je ostao bez trenera, pošto je doskorašnji strateg Davor Mladina sporazumno prekinuo saradnju, a klub je ove sezone uspeo da ostvari zacrtane ambicije i ostane u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Naredna sezona kreće za nešto više od mesec dana, pa će se sudbina Prosinečkog znati do 15. juna.

Republika

Foto: Profimedia

Robert Prosinečki

 

Podsetimo, Robert Prosinečki je svoju trenersku karijeru započeo kao pomoćni trener u reperezentaciji Hrvatske, gde se zadržao pet godina.

Zatim je 9. decembra 2010. godine postao trener Crvene zvezde, kluba čiji je dres nosio sa mnogo uspeha i sa kojim je stigao do trofeja Kupa evropskih šampiona 1991. godine.

Uspeo je osvoji Kup Srbije 2012. godine, ali se nije dugo zadržao na Marakani.

Pored Zvezde kao trener vodio je i Kajzeri, Denizli, Olimpiju iz Ljubljane, kao i reprezentacije Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, dok je kao igrač nastupao za Dinamo Zagreb, Crvenu zvezdu, Real Madrid, Barselonu, Ovijedo, Sevilju, Portsmut i Zagreb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading