POZNATA PRECIZNA SATNICA: Tačno u 20h Srbija će saznati ključne odluke

Autor:

Vesti

06.06.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stbije Aleksandar Vučić i premijerka Srbije Ana Brnabić obratiće se javnosti sutra u 20 časova, saopšteno je iz kabineta predsednika.

POZNATA PRECIZNA SATNICA: Tačno u 20h Srbija će saznati ključne odluke

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić/S. MILJEVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najavio je ranije da će u sredu izaći sa novim planovima i programima i da građane Srbije očekuju važne političke i ekonomske vesti.

Kako je saopšteno iz Predsedništa građanima će se predsednik  Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratiti sutra veče u 20h.

Prethodno je premijerka Srbije Ana Brnabić istakla da je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom finansija Sinišom Malim radila kalkulacije i proračune da se vidi šta može dodatno da se preduzme od ekonomskih i političkih mera , te da će građani biti zadovoljni merama koje će u sredu biti objavljene.

Podsetimo, predsednik Srbije danas je razgovarao i sa ministrom spoljnih poslova i liderom SPS Ivicom Dačićem.

- Dobar razgovor sa Ivicom Dačićem o budućnosti Srbije, zajedničkim planovima, programima i merama. Sutra uveče predstavićemo deo onoga na čemu naporno radimo već nedeljama - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (106)

Loading
Daca

06.06.2023 14:28

Ocekujemo nesto najbolje od predsednika i premijerke za nasu buducnost. Odluke su znacajne za sve nas, praticemo.

Tina

06.06.2023 14:30

Baš se radujemo i sigurni smo da će nam Vučić izneti nove planove za jačanje i razvijanje naše zemlje. Ima svu našu podršku i jedva čekamo da čujemo njegovo i premijerkino obraćanje koje je sigurni smo od suštinskog značaja za našu zemlju.

Velja

06.06.2023 14:31

Verujemo da ce biti mnogo pozitivnih noviteta

Vanja

06.06.2023 14:31

Sa nestrpljenjem očekujemo nove odluke koje će dovesti do napredka naše zemlje.