ĐORĐEVIĆ: Bezrezervna podrška Vučiću

Autor:

Vesti

05.06.2023

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U trenutku dok je cela Srbija još uvek u stanju žalosti zbog užasnih zločina koji su je potresli, a srpski narod na Kosovu i Metohiji hrabro i dostojanstveno protestvuje, već osmi dan, zbog terora koji primenjuju do zuba naoružani Kurtijevi specijalci (što međunarodna zajednica posmatra sa "naglašenom zabrinutošću", ali i ništa više od toga) - nastavlja se, nesmanjenom žestinom, i hibridni rat protiv naše države i njenog rukovodstva, pre svih protiv predsednika Aleksandra Vučića, izjavio je Zoran Đorđević član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ĐORĐEVIĆ: Bezrezervna podrška Vučiću

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Veštom i agresivnom medijskom kampanjom i kontinuiranom manipulacijom emocijama velikog broja građana, taj rat vode neki inostrani centri moći, uz sadejstvo i saradnju tobože "objektivnih, profesionalnih i nezavisnih medija" u vlasništvu tajkuna ovdašnjeg, Dragana Šolaka, dok su kao "domaći izvršioci radova" angažovani svi oni kojima su interesi Srbije i njenih građana samo propagandistička mantra i prazna flosukula.

Protesti respektabilnog broja građana, iskreno zabrinutih i potresenih tragedijom, nečasnim propagandnim manipulacijama su se pretvorili u čisto političke, usmeravane i koordinirane od strane dela opozicije kojoj interesi Srbije nisu ideja koja je vodi, već je to samo i jedino želja da do vlasti doći nelegalnim putem, bez izbora naravno, dok svi predlozi konkretnih mera za ublažavanje i prevazilaženje krize, kao i svaki poziv na razgovor i zajedničku akciju, koje je predsednik Vučić nekoliko puta uputio - unapred bivaju odbijeni - tako da je sada svima očigledno da se tu radi o pukoj borbi za vlast, u kojoj oni koji je vode ne prezaju ni od čega, niti im je išta sveto, naprotiv - njihovo beščašće i spremnost da na opštoj, zajedničkoj nesreći politički profitiraju predstavlja presedan u svetskoj političkoj istoriji i ostaće zabeležen kao primer podlosti i odsustva minimuma društvene empatije.

Svakodneno fabrikovanje različitih izmišljotina, politička ostrašćenost kojoj nema granica, mržnja prema Aleksandru Vučiću koja se javno i kontinuirano iskazuje i raspiruje, uz pretnje i uvrede koje prevazilaze granice ljudski normalnog ponašanja, preuveličavanje svega za šta se nekom učini da bi na bilo koji način moglo biti upotrebljeno protiv predsednika Vučića, s jedne strane i, sa druge - nipodaštavanje svega što je postignuto, svih uspeha i rezultata, osnovne su karakteristike ove bezočne svakodnevne kampanje čiji je cilj - vlast. Bez izbora, bez volje građana, vlast zarad zadovoljenja ličnih interesa, vlast koja bi bila podanička i servilna prema svima onima kojima ne odgovara samostalna i suverena, ekonomski i u svakom drugom smislu jaka Srbija, ovakva Srbija kakva je sad i koju vodi Aleksandar Vučić.

Stoga, pozivam sve građane Srbije, patriotski opredeljene i ponosne, hrabre i odvažne građane, da se ujedinimo oko naših državnih i nacionalnih interesa, oko našeg predsednika i pokažemo da ćemo se za našu Srbiju, slobodnu, samostalnu i suverenu Srbiju, boriti zajedno, ujedinjeni, svim demokratskim i građanskim sredstvima, sa svešću da to činimo zarad nas samih, zarad budućnosti naših potomaka, zarad Srbije budućnosti. Budimo mudri, ne dozvolimo da nama manipulišu i dele nas, da nas iznutra slabe, stvarajući izmišljeni razdor oko pitanja za koja moramo da imamo jedinstven i jasan odgovor, stanimo uz našeg predsednika i budimo pri tom i hrabri i ponosni, sa svešću da je Srbija svetinja koju branimo. Živela Srbija! - izjavio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (34)

Loading
Sudija Ris

05.06.2023 21:15

Vučić vodi ispravnu politiku i podrška njegovih najbližih saradnika je neupitna

Marija

05.06.2023 21:15

Vodi se hibridni rat protiv Srbije I protiv Vučića iz razloga što neće da prizna lažnu državu Kosovo.

Sudija Ris

05.06.2023 21:16

Ispravna i državotvorna politika Vučića, zaslužuje podršku naroda

Marija

05.06.2023 21:17

Opozicija želi silom da se domogne vlasti bez izbora.