DAN PUN RADNIH OBAVEZA! Predsednik se danas sastaje sa načelnikom Biroa Nacionalne garde SAD, predsednicom Indije i pušta u rad novu pistu na Aerodromu Nikola Tesla!

Autor:

Vesti

07.06.2023

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građanima će se predsednik obratiti većeras u 20 časova.

DAN PUN RADNIH OBAVEZA! Predsednik se danas sastaje sa načelnikom Biroa Nacionalne garde SAD, predsednicom Indije i pušta u rad novu pistu na Aerodromu Nikola Tesla!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa načelnikom Biroa Nacionalne garde SAD generalom Danielom R. Hokansonom.

Sastanak je zakazan za 10.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Vučić će danas  ugostiti  i predsednicu Republike Indije Droupadi Murmu, koja boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Predsednica Indije boravi u poseti Srbiji do 9. juna, saopštila je pres služba predsednika.

Takođe, danas prisustvuje i ceremoniji puštanja u rad nove, druge poletno-sletne staze (piste) na Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

Ceremonija će početi u 11.30 sati, navodi se u saopštenju pres službe Predsednika Republike.

Radi se o drugoj poletno-sletnoj stazi, dužine 3.500 metara, koja je jedna od najvećih investicija na beogradskom aerodromu.

Nova staza zameniće postojeću, koja će uskoro biti remontovana.

Kada se završi njena rekonstrukcija, umetnuta poletno-sletna staza postaće paralelna rulna staza i služiće kao pista po potrebi, u slučaju da glavna ne može da se koristi.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić obratiće se danas javnosti.

Oni će se obratiti u 20 sati iz Palate Srbija, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Ranije je Brnabić rekla da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrom finansija Sinišom Malim radila kalkulacije i proračune da se vidi šta može dodatno da se preduzme od ekonomskih i političkih mera i da će građani biti zadovoljni merama koje će u sredu biti objavljene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (155)

Loading
Ena

07.06.2023 08:14

Još jedan dan pun radnih obaveza za Vučića.

Milana

07.06.2023 08:16

Vučić neumorno radi na unapredjenju Srbije i očuvanju mira.

Goran

07.06.2023 08:16

Vučić nastavlja u svom ritmu da neumorno radi.

Mila89

07.06.2023 08:16

Želimo uspešan sastanak i dobrodošlicu načelniku birioa Nacionalne garde.Ponosni smo na Srbiju koliko napreduje u prkos svim nedaćama koje su je zadesile.