GUŠIO ME JE TOKOM ODNOSA DOK SE NISAM ONESVESTILA! Nove jezive optužbe na račun kontroverznog influensera: Pretio mi je da će me ubiti, govorio mi je da me POSEDUJE!

Autor:

Svet

07.06.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna u nizu optužbi na račun bivšeg sportiste.

GUŠIO ME JE TOKOM ODNOSA DOK SE NISAM ONESVESTILA! Nove jezive optužbe na račun kontroverznog influensera: Pretio mi je da će me ubiti, govorio mi je da me POSEDUJE!

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Devoja iz Velike Britanije optužila je Endrua Tejta da je gušio dok nije izgubila svest dok su imali odnose, a zatim potom joj je pretio.

Žena, koja je tada imala 20 godina, kaže da je prvi put srela kontroverznog influensera na društvenim mrežama u avgustu 2014.

Ona kaže da je sporazumni intimni odnos postao nasilan kada ju je Tejt davio, a kada se probudila, on je i dalje imao odnose sa njom.

- Nisam pristala na to - rekla je, dok je Tejt istakao da "oštro poriče" optužbe protiv njega.

Njegov portparol je rekao da Tejt ne odobrava nasilje bilo koje vrste prema ženama i da su svi intimni odnosi u kojima je učestvovao bili sporazumni.

Foto: Cobratate

Endru Tejt

Sreli se u baru

Devojka je rekla za BBC da je prvi put srela Tejta u jednom baru u Lutonu, pre nego što je on postao uticajna osoba sa milionima pratilaca. Kaže da je on radio kao portir u klubu, a ona je bila student.

Ona kaže da je sa Tejtom imala sporazumni polni odpre nego što ga je ponovo srela u svom stanu kasnije 2014. godine, krajem novembra ili početkom decembra. Tada je sporazumni odnos postao nasilan, tvrdi.

Ona kaže da joj je Tejt „stavio ruku na grlo i davio je". Ona dodaje i da je bila zbunjena kada je doša sebi i uvidela da Tejt još uvek ima polni odnos sa njom.

Devojka, koja sada ima 30 godina, kaže i da joj je uputio strašne pretnje, uključujući i da će je ubiti, sve dok nije otišao iz njeng stana narednog jutra.

Stalno je govorio: „Ja te posedujem, ti pripadaš meni“, kaže ona.

- Cele noći je bio prilično agresivan i govorio je užasne stvari - kaže i dodaje da je sledećeg jutra primetila da joj je beonjača jednog oka bila potpuno krvavo crvena.

Ona tada nije prijavila navodni incident policiji.

Na pitanje BBC-a zašto nije otišla u policiju da prijavi silovanje, rekla je da nije shvatila da je bila žrtva navodnog zločina.

- Mislim da sam znala šta se dogodilo na šta nisam pristala. Ali nisam to videla kao silovanje ili seksualni napad jer je to bilo pre 10 godina - istakla je.

Ona kaže da je tek oko šest godina kasnije, kada je svojim prijateljima opisala navodni incident, počela da misli da je zlostavljana.

Troje ljudi koji poznaju devojku koja ga je optužila na zlostavljanje, i kažu da se sećaju da je opisala šta se dogodilo, rekli su njenim advokatima da su spremni da daju dokaze na sudu u tom smislu.

Ona kaže da želi da podeli svoje iskustvo kako bi podigla svest o  Tejtu.

- Nadajmo se da može naučiti žene kako pristanak izgleda i podstaći više žena da istupe sa pričama - dodala je ona.

Ona nije prva koja je Tejta optužila za zlostavljanje. Još tri osobe vode privatnu parnicu.

Žene, sve u kasnim 20-im i ranim 30-im, navode da su bile žrtve seksualnog nasilja Tejta između 2013. i 2016. godine, kada je živeo u Velikoj Britaniji.

- Snosićete odgovornost za ono što ste uradili - rekla je ova devojka obrativši se kontroverznom influenseru.

U intervjuu za Bi-Bi-Si njuz prošle nedelje, Tejt je negirao da podstiče kulturu mizoginije i branio je svoju reputaciju.

On je takođe odbacio svedočenja pojedinih žena uključenih u tekuću istragu koje su ga optužile za silovanje i eksploataciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading