STEFAN KRKOBABIĆ: DEESKALACIJA DA, ALI IMPERATIV OSTAJE ZAJEDNICA SRPSKIH OPŠTINA

Autor:

Vesti

01.06.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurti je načinio prvi, nerazumni korak u rušenju dogovorenog, naveo Stefan Krkobabić.

STEFAN KRKOBABIĆ: DEESKALACIJA DA, ALI IMPERATIV OSTAJE ZAJEDNICA SRPSKIH OPŠTINA

Foto: Milan Obradović

Stefan Krkobabić

Potpredsednik Partije i šef poslaničke grupe Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - solidarnost i pravda Stefan Krkobabić povodom aktuelnih dešavanja na severu Kosova i Metohije izričit je „Deeskalacija DA, ali imperativ ostaje formiranje zajednice srpskih opština!“
 
- Kurti je načinio prvi, nerazumni korak u rušenju dogovorenog. Sada je na Međunarodnoj zajednici, pre svega na Sjedinjenim Američkim Državama, da ga primoraju da se vrati dva koraka unazad. Uklanjanje policijskih snaga iz opštinskih zgrada, kao i nametnutih upravitelja i hitno formiranje zajednice srpskih opština su preduslov za nastavak više nego  neophodnog dijaloga. Dosadašnji paralelni monolozi, koji očigledno ne daju rezultat moraju da ostanu iza nas - pojasnio je Krkobabić i zaključio:

- Kada govorimo o crvenim linijama, a na njih smo na političkoj sceni Srbije prvi ukazivali, to su za nas iz PUPS- a i dalje: zaštita imovine naših ljudi na Kosovu i Metohiji, zaštita imovine države Srbije, kao i puna zaštita naših svetinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading