PONOVO SE VIJORI TROBOJKA PORED SPOMENIKA MILOŠU OBILIĆU U GRAČANICI! Srbi postavili novu zastavu pošto je noćas jedna spaljena! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.05.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi su još jednom pokazali da njihov duh nije pokolebljiv te su postavili novu trobojku koja se viori.

PONOVO SE VIJORI TROBOJKA PORED SPOMENIKA MILOŠU OBILIĆU U GRAČANICI! Srbi postavili novu zastavu pošto je noćas jedna spaljena! (FOTO)

Foto: Tanjug

Pored spomenika Milošu Obiliću u Gračanici, postavljena je nova srpska zastava, nakon što je prethodna zapaljena u toku ranih jutarnjih sati od strane nepoznatog počinioca.

 

 

Podsećamo, rano jutros meštani tog većinski srpskog mesta prijavili su da je zapaljena zastava koja se nalazi na kružnom toku.

Međutim, Srbi su još jednom pokazali da njihov duh nije pokolebljiv te su postavili novu trobojku koja se viori.

Još uvek nije poznato ko je glavni akter ovog sramnog čina, a o svemu se oglasio i diretkor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković koji je istako da Kurtiju smeta sve što je srpsko.

- Noćas je albanski ekstremista u Gračanici zapalio srpsku trobojku u svom suludom mrziteljskom piru, inspirisan napadom Kurtijevih terorista na severu KiM na goloruki srpski narod. Srbi su zastavu odmah zamenili novom, jer nikada mržnja neće biti jača - poručio je Petar Petković na Tviteru.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Kalina

30.05.2023 11:05

Ne mogu oni zapaliti zastava koliko ih svaka kuća ima u Srbiji! Neka pale njihova zloba nije jača od naše ljubavi prema Srbiji i Kosmetu! Svaka koja bude zapaljena biće ponovo okačena tamo gde i pripada!!!

Lazar

30.05.2023 11:07

Koliko puta skinu toliko puta će biti okačena nova jer niko nema pravo da dira naše obeležje države

Bojana

30.05.2023 11:09

Bravo za braću! Srbija i srpske teritorije Kosova i Metohije će biti pod zastavom Republike Srbije kao što su i do sada bile!

Kata

30.05.2023 11:10

Srbija će se uvek i zauvek boriti protiv onih koji je ne poštuju! Neka se viori zastava Srbije!!!!