MOMCI IZ ZVEČANA NISU KRIMOSI VEĆ BORCI! Odgovor beogradskim lažovima koji su ocrnili braću na KiM! MARKO JAKŠIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Autor:

Vesti

30.05.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jakšić, koji nije član Srpske liste, a koji je poznat po tome da se ne nalazi na strani predsednika Srbije Aleksandra Vučića, već da ga često kritikuje, odlučio je da kaže istinu o srpskoj braći u južnoj srpskoj pokrajini.

MOMCI IZ ZVEČANA NISU KRIMOSI VEĆ BORCI! Odgovor beogradskim lažovima koji su ocrnili braću na KiM! MARKO JAKŠIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Foto: Tanjug/AP/Bojan Slavkovic

Marko Jakšić, bivši odbornik na KiM, ponizio je sve beogradske lažove koji su sinoć najstrašnije napali Srbe sa Kosova i Metohije predstavljajući ih kriminalcima.

Republika

Foto: Printskrin/Tviter/Marko Jakšić

Marko Jakšić, društvene mreže

 

Jakšić, koji nije član Srpske liste, a  koji je poznat po tome da se ne nalazi na strani predsednika Srbije Aleksandra Vučića, već da ga često kritikuje, odlučio je da kaže istinu o srpskoj braći u južnoj srpskoj pokrajini:

Čisto za zapisnik. Svi oni momci iz prvih redova koji su se hrabro i srčano borili u Zvečanu, a bili su maskirani (pa i slično obučeni) iz razloga samo da ih Кurtijevi specijalci ne bi lovili kao zečeve već noćas, su momci odavde koje sve lično poznajem a ne neki krimosi. I svaka im čast! - napisao je Jakšić izražavajući poštovanje prema Srbima koji se bore za goli život, za razliku od dežurnih mrzitelja Srba iz Beograda koji su se trudili iz sve snage da okrive naš narod, a zaštite Kurtija i njegove batinaše.

Podsećamo, nakon stravičnog napada od strane KFOR-a i Kurtijeve policije na naš narod u Zvečanu plasirane su laži od strane tajkunskih medija i određenih persona iz Beograda koji su najsramnije pokušali da optuže Srbe za situaciju na KiM.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Miloš

30.05.2023 09:10

Te sve medije treba zabraniti u Srbiji, zar je moguće da i u ovakvim trenutcima za našu zemlju pljuju Srbe i deklarišu ih kao kriminalce samo zato što štite svoje. Strašno

rade

30.05.2023 09:13

Neka je sramota tajkunske medije sto kriminalizuju nasu decu!

Markos

30.05.2023 09:13

Pravi krimosi su siptari I kurti

Maja

30.05.2023 09:14

Ako se neko bori za svoj interes odmah je krimos, kakve gluposti.