PETKOVIĆ JE MALOPRE DOŠAO SA LOŠIM VESTIMA! Vučić: Kaže iz Brisela smislili novu prevaru, e pa biće kako smo pričali ili neće biti!

Autor:

Vesti

25.05.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Predsedništvu razgovara sa Srbima sa KiM koji su 17. Maja pešice krenuli za Beograd.

PETKOVIĆ JE MALOPRE DOŠAO SA LOŠIM VESTIMA! Vučić: Kaže iz Brisela smislili novu prevaru, e pa biće kako smo pričali ili neće biti!

Foto: printskrin

Susret se održava u zgradi Generalnog sekretarijata.

- Ja sam ponosan na to što imam priliku večeras da se zahvalim za podršku ne meni, već državi Srbiji, ovim ljudima. Ponosan sam što čuvate naša ognjišta i brinete o našoj zemlji, i što je uprkos pritiscima beskrajno volite - rekao je Vučić.

- Hvala vam momci. Ja sam rekao njima, ne bih izdržao ni kilometar i po. Oni su različitim putevima išli i našli se u Beogradu. Nisu za nas laka vremena, pre nego što sam došao ovde došao mi je Petković i rekao "šefe, teška je situacija, oni su smislili sledeću prevaru, da će ekspertska grupa da nam nametne kako će da izgleda ZSO". Ja sam mu rekao da se smiri i da postoje stvari na koje nećemo pristati. Ili će da bude tako kako smo pričali ili neće da bude, rekao je predsednik Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (93)

Loading
Ana

25.05.2023 20:21

Narod sa KiM je dosao da podrzi Vucica jer se on jedini bori za njihovu bezbednost

Ana

25.05.2023 20:23

Niko ne može da silu da nas natera, predsednik ce se izboriti za KiM

Katarina

25.05.2023 20:25

Sve dok je nama Vučića nema čega da se bojimo. Čovek koji ima svoje principe i od kojih nikada neće odustati kao ni od svog naroda!! Velika pohvala za momke sa KiM!! Bravo! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Maja

25.05.2023 20:25

Svaka cast ovim ljudima, oni su ponos naseg drustva i svi treba da se ugledamo na njih.