PROTEST "PROTIV NASILJA", A OSMEH OD UVA DO UVA Dok Srbija sahranjuje svoju decu, politički maneken Jeremić pozira za kamere!

Autor:

Vesti

08.05.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjih protesta "protiv nasilja", očigledno politički motivisanih ako je suditi po profesionalno napravljenim transparentima i antiodržavnim porukama, oko kamere je uhvatilo i lidera NS Vuka Jeremića sa kezom od uva do uva.

PROTEST "PROTIV NASILJA", A OSMEH OD UVA DO UVA Dok Srbija sahranjuje svoju decu, politički maneken Jeremić pozira za kamere!

Foto: Alo

Drago je Vuku Jeremiću da vidi nekolicinu ljudi na ulicama prestonice, a još mu je draže što ponovo ima priliku da bude u centru pažnje, pa makar i u ovako sramotnom debaklu, među opozicionim kolegama diskutabilne reputacije i mentalnog stanja, prenosi Alo.

Jeremić je za novinare pozirao zajedno sa suprugom, širokog osmeha samo dan nakon trodnevne žalosti zbog masovnog ubistva na Vračaru, a zatim i u Mladenovačkoj opštini.

Svega sat vremena pre početka protesta, sahranjeno je i poslednje dete, žrtva ovog bezumnog čina koji Jeremić i njemu slični koriste za sopstvenu promociju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Pele

08.05.2023 20:53

E Jeremicu dok se ti kezis,necije srce krvari.Sram te i stid bilo.

Tea

08.05.2023 20:54

Nijednog tuznog lica, sve sami osmesi i zloba koja je evidentna. Stidite se opozicijo, decu koristite i plus nasmejani stojite. Ravni ste samom djavolu.

Daca

08.05.2023 20:56

U svojoj patnji i bolu, gde mnogo porodica sahranjuje svoju decu, opozicija izlazi na proteste. Sramno ponašanje.

Mika

08.05.2023 20:57

Sramota sta radi opozicija