Saznajemo: Premijerka sve vreme bila u zgradi vlade dok su trajali protesti

Autor:

Vesti

08.05.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade je sve vreme bila u svom kabinetu.

Saznajemo: Premijerka sve vreme bila u zgradi vlade dok su trajali protesti

Foto: FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ nr

Ana Brnabić

Ona je osudila gnusne reči jednog od lidera opozicije Milovana Brkića koji je pozvao na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na protestima za koje su pričali da su protiv nasilja.

- Nakon dve nepojmljive tragedije, zločina koja su do srži potresla naše društvo, na Protestu protiv nasilja, poruka da će "klinci puškama morati da reše sudbinu Srbije" i da Aleksandra Vučića treba "uhvatiti i otkinuti mu glavu", uz psovke majci. Nije prvi put, ali je sada posebno strašno - poručila je Ana Brnabić na Tviteru.

Podsećamo, organizator današnjeg protesta u Beogradu, kojim opozicija želi da ispolitizuje tragične događaje u Srbiji, je Srđan Milivojević, poslanik sa liste Marinike Tepić koji je priželjkivao smrt detetu i bratu predsednika Vučića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (78)

Loading
Neca

08.05.2023 20:24

Premijerka Brnabić se ne plaši huligana koji nemaju šta da rade pa demoliraju infrastrukturu kao neki bojkot i protest, sramota šta se radi po Beogradu. Podrška Vladi RS.

Neca

08.05.2023 20:26

Štrajkuju protiv nasilja a prete ubistvom, pa imaju li malo poštovanja prema žrtvama ili samo traže destrukciju i nered.Strašno!

Milica

08.05.2023 20:27

Vlada i institucije države da sankcionišu sve koji pozvaju na nasilje.

Sonja

08.05.2023 20:27

Premijerka je sigurno radila svoj posao, jer je brine za svoj narod i državu