NASILNICI U BORBI PROTIV NASILJA! Deo opozicije zloupotrebom SRPSKE TRAGEDIJE želi da napravi haos, sada je sve jasno (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.05.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hejterski opozicionari traže oduzimanje nacionalnih frekvencija televizijama Pink i Hepi

NASILNICI U BORBI PROTIV NASILJA! Deo opozicije zloupotrebom SRPSKE TRAGEDIJE želi da napravi haos, sada je sve jasno (VIDEO)

Foto: Twittero-zeljkomitrovic

Funkcioneri SSP, Narodne stranke, Zeleno-levog kluba, 'Moramo', DS i Dveri nastavljaju da zloupotrebljavaju velike srpske tragedije najavljujući protest ispred Skupštine i 'preduzimanje adekvatnih mera' ako im se ne ispune ultimatumi!?!

 

Funkcioneri SSP, Narodne stranke, Zeleno-levog kluba, koalicije 'Moramo-Zajedno', DS i Dveri organizuju danas 'protestni skup' u 18 časova ispred Skupštine Srbije na Trgu Nikole Pašića. Iako najavljuju da će okupljanje biti mirno i nenasilno, ističu da će 'preduzeti adekvatne mere' ukoliko im se ne ispune ultimatumi koje su postavili pred predsednika Vučića i vlast, a koji uopšte nemaju veze sa masovnom pucnjavom u OŠ 'Vladislav Ribnikar', u kojoj je Kosta K. (13) ubio osmoro đaka i čuvara, i krvavim pirom Uroša Blažića (21) koji je ubio osmoro ljudi!

Hejterski opozicionari, naime, traže oduzimanje nacionalnih frekvencija televizijama Pink i Hepi, smenu članova Regulatornog tela za elektronske medije (REM) i rukovodstva Radio-televizije Srbije (RTS). Među zahtevima su i smene ministra policije Bratislava Gašica, ministra prosvete Branka Ružića i šefa Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina. Oni su poručili da očekuju da se ovi čisto politički zahtevi ispune do petka ili će preduzeti 'adekvatne mere' (!?!), ne navodeći konkretno koje.

Ali, iz njihovog dosadašnjeg delovanja, više je nego jasno, kako se nasilnici bore protiv naselja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (109)

Loading
Milosav

08.05.2023 09:44

Dno dna su svi oni koji ovu tragediju žele da iskoristi u političke svrhe. Daj da sačuvamo razum zbog nevinih duša koje su stradale.

Vuk

08.05.2023 09:44

Na sve načine neki hoće da nas vrate u prošlost i uvedu u mrak i tamu

Nina

08.05.2023 09:44

Njihova namera je samo da pljuju Srbiju i Vucica, nije im sveto nista..

Sanja

08.05.2023 09:45

Sramota je šta rade svi ovi iz opozicije, skupljaju političke poene na ovakvoj tragediji, ni grama ljudskosti nemaju.