BEDNA OPOZICIJA: Koriste tragedije na Vračaru i Mladenovcu za političke poene! Pozivaju na ulicu, lažu da će biti vanrednog stanja!

Autor:

Vesti

05.05.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija u Srbiji je pala na najniže grane - koriste tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i u Mladenovcu da bi se obračunali sa SNS. Pozivaju narod na ulicu, lažu da će biti uvedeno vanredno stanje, da nas sve stavljaju pod ključ, Vučića zovu diktatorom jer je objavio oštrije mere.

BEDNA OPOZICIJA: Koriste tragedije na Vračaru i Mladenovcu za političke poene! Pozivaju na ulicu, lažu da će biti vanrednog stanja!

Foto: Tanjug/AP, Twitter

Opozicija je rešila da iskoristi tragedije kakve Srbija ne pamti- masakr u OŠ na Vračaru i u Mladenovcu kako bi se dokopala vlasti. U trenutku kad cela Srbija, zenemela od bola, gleda šta može da se učini, kako nam se ovakve stvari više ne bi događale, opozicionari zovu narod da izađe na ulicu! Em neukusno, em bezdušno. 

Siniša Kovačević, potpredsednik Narodne stranke, pozvao je narod preko Tvitera da izađe na ulicu, a Vladu da podnese ostavke. 

Odmah zakazati Skupštinu 2.Ostavka cele Vlade 3.Tehnička vlada oročena na godinu dana da pripremi demokratske izbore. 4.Smena svih clanova REM. 5.Oduzimanje nacionalnih frekvencija 6.Zabrana stampanih medija koji afirmisu primitivizam 5.Oročiti na pet dana. 6.Ulica - napisao je Kovačević.  

Stefan Jovanović iz Narodne stranke, odnosno desna ruka Vuka Jeremića, lidera NS, objavio je na društvenoj mreži Tviter da će u Srbiji biti uvedeno vanredno stanje čiji je cilj da se spreči da se bes naroda prelije na ulice (bes naroda zbog dve velike tragedije- masovnih ubistava, koja su u tri dana potresla Srbiju). 

 

 

- Pripremaju nam vanredno stanje! To ima za cilj da spreči da se bes naroda prelije na ulice - napisao je Jovanović najbliži saradnik. 

Istina je da vanrednog stanja neće biti što je eksplicitno poručio upravo i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je u više navrata tokom vanrednog obraćanja rekao da neće biti uvođenja vanrednog stanja, već da će se novi set predloženih mera odnositi na strogu reviziju držanja oružja u kući. 

Poruku Siniše Kovačevića podelila je na ovoj društvenoj mreži poslanica Demokratske stranke Tatjana Manojlović uz poruku: 

Vučiću ostavka! Sve da stane, on da ode, da bi Srbija preživela [❗] [❗] [❗] Dalje sve ovim redom, ostavka premijerka i cela Vlada, tehnička najmanje šest meseci...

Međutim, nije opozicija na društvenim mrežama samo pozivala na okupljanje, bilo je i onih koji su ove tragedije koristili da Vučića zovu diktatorom, jer preti presijom. 

 

 

- "Ubica neće videti bela dana", iz zatvora izaci neće, nije u skladu da EU standardima da udemo u kuce bez sudskog naloga ali od danas ce da bude, uvostrucicemo kazne...- su izjave diktatora bez kontrole koji preti presijom i otima nadležnosti drugim organima - napisao je na Tviteru advokat Čedomir Stojković, opozicionar. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (80)

Loading
Jelena

05.05.2023 12:43

Opozicija koristi ove tragedije za skupljanje prljavih političkih poena. Lažu pa ne sastavljaju. Ništa im sveto nije.

Jela

05.05.2023 12:59

Sram Vas bilo Opozicijo samo pametujete pomozite malo bar u ovakvim trenucima gde će Vam duša.

Jela

05.05.2023 13:00

Opozicija, nemaru ni na nastradale, samo gleda, lične interese!

Jela

05.05.2023 13:02

Zalosno je to sto predstavnici opozicije i ovu nezapamcenu tragediju koriste za prikupljanje politickih poena