MINISTAR BASTA OŠTRO ODGOVORIO BOŠKU OBRADOVIĆU: Ne vraćajte nas u prošlost nego gledajte u budućnost

Autor:

Vesti

26.04.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović je nedavno optužio da je Predsednik Republike prihvatio​ francusko-nemački sporazum o priznanju lažne države Kosovo.

MINISTAR BASTA OŠTRO ODGOVORIO BOŠKU OBRADOVIĆU: Ne vraćajte nas u prošlost nego gledajte u budućnost

Foto: Ministarstvo privrede

Ministar privrede Rade Basta odgovorio je na opasku Boška Obradovića. Naime, Boško je objavio tvit u kome optužuje da je Predsednik Republike prihvatio​ francusko-nemački sporazum o priznanju lažne države Kosovo, a Vlada vojne vežbe sa NATO. Pored toga, on se osvrnuo na predlog ministra Baste da se uvedu sankcije Rusiji.

- Vlast je već dva puta prekršila odluke Saveta za nacionalnu bezbednost koji je odbio francusko-nemački sporazum i uveo moratorijum na vojne vežbe sa strancima. Predsednik Republike je prihvatio​ francusko-nemački sporazum o priznanju lažne države Kosovo a Vlada vojne vežbe sa NATO. Kako su ove dve odluke Saveta za nacionalnu bezbednost prekršene, tako može biti prekršena i odluka o neuvođenju sankcija Rusiji, što već predlaže ministar privrede u Vladi Srbije Rade Basta. Ovoj vlasti se u tom smislu ništa ne može verovati jer igraju onako kako Brisel svira - napisao je Obradović u tvitu.

Ubrzo je usledio i odgovor ministra Baste u kome podvlači da je evropski put je jedina prava i ispravna odluka za Srbiju.

 

 

- Poštovani gospodine Boško Obradoviću, ŠTA ĆEMO SAD? Hoćete li vi da isplaćujete plate, penzije, zdravstvo... Zato, molim Vas, ne vraćajte nas u prošlost nego gledajte u budućnost. Srbija nema više vremena za bacanje. Evropski put je jedina prava i ispravna odluka za Srbiju - napisao je Basta u tvitu..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading