DANICA GRUJIČIĆ ZA REPUBLIKU: Danas mi je puno srce jer vidim da ima ko da nas brani

Autor:

Vesti

22.04.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojska Srbije prikazala je na aerodromu u Batajnici novu opremu i veštine svojih pripadnika, a tom veličanstvenom prikazu snage i moći "Granit 2023" prisustvovao je državni vrh na čelu sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem.

DANICA GRUJIČIĆ ZA REPUBLIKU: Danas mi je puno srce jer vidim da ima ko da nas brani

Foto: Tanjug

Ovakvoj vojnoj manifestaciji prisustviovala je i Ministarka zdravlja Danica Gruičić, koja je imala samo reči hvala za našu vojsku.

Ja jesam ministarka zdravlja ali i gradjanin ove zemlje i dobro pamtim šta nam se desavalo poslednjih 30. godina. Danas mi je puno srce jer vidim da ima ko da nas brani.Ovo je samo još jedan dokaz da Srbija poslednjih 10 godina ide napred na svim poljima. Zemlja koja ne može da se odbrani je zemlja sa kojom mogu da se poigravaju. Sa Srbijom u ovom trenutku niko ne može da se poigrava, vidite i sami da uspešno odolevamo svim pritiscima i vidimo onu politiku koja je dobra za Srbiju - rekla je Grujačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading