"PA KAKO DA SE NE RAZBOLIM...!?" Predsednik Vučić progovorio o svom zdravstvenom stanju! PRITISAK MU NIKAD VIŠI!

Autor:

Vesti

20.04.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić večeras gostuje na TV Prva, a tom prilikom je progovorio i o svom zdravstvenom stanju.

"PA KAKO DA SE NE RAZBOLIM...!?" Predsednik Vučić progovorio o svom zdravstvenom stanju! PRITISAK MU NIKAD VIŠI!

Foto: Printskreen/Prva TV

- Danas mi je baš skočio pritisak, zato sam ovako crven, ne može to ni šminka da sakrije - počeo je Aleksandar Vučić pa nastavio:

- Danas mi je baš loše, jer sam s ovima razgovarao o izborima na Kosovu. Ali, kako da se ne razbolite kad vas o izgradnji bolnica pitaju politički protivnici koji nijednu bolnicu nisu izgradili. 

- Svaki od njih je bio u mnogim stvarima bio talentzovaniji ili darovitiji od mene. Milošević i Tadić beskrajno šarmantni, Koštunica vrstan pravnik, ali po rezultatima, na kraju teško da bi mogli da kažu da su bili uspešniji u svakoj od oblasti. Nije dovoljno da imate talenat, da budete šarmantni i lepi. Ja sam njima rekao, ja nisam budala. Mi da ratujemo sa NATO besmisleno je i glupo. I ludački je da rizikujem život vašeg, mog i sinova drugih roditelja u ovoj zemlji i daću sve od sebe da taj mir sačuvam.

- Ali ako krenete na narod, a vidim da možete da održite "legalne" izbore sa 1 posto, šta je sledeći korak - da ih proteruju. A ja vam kažem da to neću dozvoliti. I kod mene neće biti kreni-stani, vrati se po telefonskom pozivu, pa se povuci, pa da ja pregovaram da li će me držati na vlasti, ili neće kao mnogi, pa su bežali u Rumuniju ovamo onamo. Mene da ucenjujete opstankom na vlasti ne možete. Mene to ne interesuje. Da vam dan da zgazite naš narod nećete moći. Mali smo mi za te velikane, jer ovde nisu u pitanju Albanci.

- Mnogo su oni veliki, a mi mali, ali smo mnogo veći i snažniji nego što smo bili. Pa ako nas već terate u tako nešto, samo da znate da vam neće biti tako lako kao što vam je bilo. A ja ću dati sve od sebe da sačuvam mir po svaku cenu - naveo je Vučić i dodao da je sramota što se ćuti na govoto ubijenim Jovanovićem, a bilo je kuknjave kada je Rada Trajković zadržana na prelazu. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (89)

Loading
Markos

20.04.2023 22:24

Ja da sam na njegovom mestu bio bi na infuziji kroz sta prolazi sve

Miša

20.04.2023 22:25

Ubitačan tempo, sekiracija i svakodnevni stres utiču na zdravlje predsednika

Olja

20.04.2023 22:25

Predsednik mnogo radi i bori se za dobrobit Srbije a gradjani to vide i cene.

Andrijana

20.04.2023 22:25

Uprkos umoru nas predsednik zeli da nasim gradjanima isprica sve vazne vesti.