"SRAM BILO KOMPLETNU KVINTU, SVE TE LAŽOVE"! Vučić otkrio kako će biti organizovani Kurtiji izbori na severu KiM i to uz pomoć najmoćnijih!

Autor:

Vesti

20.04.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na TV Prva, govoreći o aktuelnim temama, a pozabavio se i pitanjem Kosova.

"SRAM BILO KOMPLETNU KVINTU, SVE TE LAŽOVE"! Vučić otkrio kako će biti organizovani Kurtiji izbori na severu KiM i to uz pomoć najmoćnijih!

Foto: printskrin/TV Prva

Predsednik Aleksandar Vučić je otkrio kako će biti organizovani Kurtijevi izbori.

Biračka mesta su im u policijskim stanicama i policijskim kontejnerima. Da li ste to negde čuli? I onda će da kažu da je to demokratija. Zamislite šta bi rekli da se tako glasa u Centralnoj Srbiji. Ponosan sam na moj narod koji neće da izađe na izbore - rekao je Vučić i dodao:

Upitao je gde to na svetu.

- Sram ih bilo sve zajedno, kompletnu Kvintu, sve te lažove. Danas sam razgovarao i izgovorio gore reči od ovih. Razgovarao sam sa najvišim zvaničnicima u pregovorima u dijalogu zapadnim predstavnicima - rekao je Vučić. - Oni svi to rade zajedno zato što moraju tzv.Kosovo da podrže i Srbiju da slome, rekao je Vučić i ocenio da im je to konačni cilj.

- Možda će mene da slome ali im ja neću dati da slome Srbiju. I to vam garantujem - rekao je Vučić. Ocenio je da se to radi kako bi premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti mogao da kaže da nema srpskih opština na severu koje hoće da se priključe Zajednici srpskih opština.

Sve su to podli i prljavi trikovi. Isto kao nameštanje u Savetu Evrope. Zna to Lajčak, Borelj, svi oni… Da li Srbi greše, što kaže Fiola? Treba da se stidi svake reči koju je izgovarala u ovoj zemlji. Počev od Nedeljica. Kurti nije čak ni lukav ni pokvaren. On zna da su na njegovoj strani. On zna da neće da formira ZSO.

- Kurti zna da su oni na njegovoj strani, jer kada vam neko dopusti ovakve izbore, znate da možete šta hoćete - naveo je Vučić.

- Pošto ne mogu da se iživljavaju na velikoj zemlji, onda će na nama. Ok, shvatili smo da je vrhunac demokratije da izađe 2 posto i da se glasa u policijskim kontejnertima - navodi Vučić.

- Nama to nameće mnogo problema, znamo da ne možemo da sprečimo njihovo članstvo u Savetu Evrope. Samo da su oni ispunili ZSO, mi nikoga nismo lagali i obmanjivali. Ja ne verujem više da mi sada kažu da je pola 10, ja ću da kažem jutro je. Sve vreme je samo bilo kako će Srbiju da unize - rekao je predsednik i pitao šta toliko imaju protiv Republike Srpske.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (92)

Loading
Nena

20.04.2023 22:05

Jasno je da podržavaju tzv Kosovo i da gledaju da Srbija opet bude na kolenima. E pa neće moći!

Maja

20.04.2023 22:07

Ovo je istina, velika je nepravda kakvi se izbori na KiM odrzavaju

Miki

20.04.2023 22:07

Nedelja će biti mnogo težak dan za Srbe na KiM, neće učestvovati na izborima. Izdržite braćo, niste sami.

Tina

20.04.2023 22:07

Oni nemaju ni stida ni srama, stoga im svaka izgovorena laz ne znaci nista!