BIKOVIĆ JE KRIMINALAC, DOBIO JE PARE DA NAS PLJUJE: Ćutin saradnik potpuno izgubio kompas

Autor:

Vesti

31.03.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatko Kokanović iz udruženja Ne damo Jadar optužio poznatog glumca da je od Vučića dobio zadatak da pljuje protivnika rudnika litijuma.

BIKOVIĆ JE KRIMINALAC, DOBIO JE PARE DA NAS PLJUJE: Ćutin saradnik potpuno izgubio kompas

Foto: Instagram.com

Iako su se uz partnere iz opozicije obrukali šireći glasine da se u delu poslednje epizode serije "Južni vetar" ekološke organizacije, u selu Gornje Nedeljice, optužuju da su dobile pare da bi minirale projekat iskopavanja litijuma, glasila tajkuna Dragana Šolaka ne odustaju od namere da tu priču guraju po svaku cenu.

"LEŽI MU ULOGA"

Republika

Foto: Tanjug

Zlatko Kokanović

Tako je na televiziji N1 Zlatko Kokanović iz udruženja Ne damo Jadar, bliski saradnik lažnog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćute, glavnog glumca u seriji Miloša Bikovića nazvao kriminalcem.

- Biković se uklapa u ulogu kriminalca, sigurno ima veze i s privatnim životom. Biković je jaran sa Vučićem, on je samo iskorišćen da sprovede u delo. Ne kažem da je glumac pisao scenario, ali je on prihvatio ulogu - rekao je ovaj sagovornik tajkunske televizije.

A onda je besramno nastavio sa serijom uvreda na račun glumca:

- Ja ne bih mogao da glumim umetnika ili sportistu, nego seljaka, ali njemu ova uloga očigledno leži. Autor bi trebalo da objasni ko mu je naložio da on napiše i ubaci baš Gornje Nedeljice. I znajući da je naš glumac jaran s predsednikom, da se druže i privatno, tako da mi znamo čije je ovo maslo, on je samo iskorišćen da sprovede u delo. Oni su dobijali donacije od vlasti i osnovano sumnjamo da su ti ljudi učestvovali u scenariju za ovu seriju.

Podsetimo, Kokanović je postao poznat kada je dočekao Violu fon Kramon, lobistu za nezavisno Kosovo, i sekirom nasrtao na ljude koji su se protivili njenoj poseti. On je tada i priveden zbog nasilničkog ponašanja, što je Ćuta pokušao da izvrne i da ga predstavi kao žrtvu režima.

BESMISLICE

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr, Twitter/Printscreen

Miloš Biković i Ivana Parlić

Kako je Srpski telegraf već pisao, u besmislenim optužbama se istakla Ivana Parlić, poslanica Narodne stranke Vuka Jeremića, koja je u nizu objava na Tviteru čak optužila tvorce serije da su propagandisti predsednika Vučića i zatražila izvinjenje od glumaca i producenata.

I dok je ona bitku vodila na frontu društvenih mreža, poslanik i lider pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta "banuo" je u Beogradsko dramsko pozorište na konferenciju za medije povodom premijere predstave "Laž", u kojoj nastupa Biković, da bi ga napao da se ismeva njihova borba protiv kopanja litijuma. Biković se, međutim, nije dao zbuniti, pa je i Ćuti objasnio da film nije pravi život:

- Ako treba da biram između zarade i čistog vazduha, svakako ću izabrati čist vazduh, ali niko ne može da se raspravlja s fiktivnim junacima u nekoj TV seriji jer je reč o fiktivnoj priči.

Tviter šizofrenija veruje u fikcije

Republika

Foto: printscreen

Ivan Ivanović

Osim tvoraca "Južnog vetra", čak je i deo javnosti naklonjen opoziciji osudio napade na ekipu serije. Reditelj Miloš Avramović kazao je da je EU podržala seriju s pola miliona evra i da svako ko misli da treba da vodi polemiku s fiktivnim likovima ne razume ili neće da razume umetnost, već je zloupotrebljava.

O besmislenosti i tragikomičnosti pokušaja diskreditacije ekipe "Južnog vetra" ukazuje reakcija voditelja Ivana Ivanovića, naklonjenog opoziciji, koji je napisao na Tviteru:

- Neverovatno je da se ovakve stvari dešavaju, zbog Tviter šizofrenije. Pritom, da je bar neko odgledao epizodu do kraja ako već veruju u fiktivne likove. Spojler: nije bilo podmićivanja aktivista, samo ga je navukao tom pričom da bi ga predao kriminalcima. Podrška za Bikovića.

Nadovezao se i komičar Srđan Dinčić:

- Ćuta u šoku da je Biković od onakvog fudbalera, reprezentativca završio u kriminalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljupče

31.03.2023 08:32

Saradnik ćute vinjak. Pred ovakve opozicije blago Vučiću.