PUCAO BIH U ŠEŠELJA! Šok tvrdnja Čanka u programu uživo

Autor:

Vesti

29.03.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se tradicija verbalnih okršaja ova dva političara, koji svaki put atmosferu u studiju dovedu do usijanja.

PUCAO BIH U ŠEŠELJA! Šok tvrdnja Čanka u programu uživo

Foto: YouTube/Printscreen

Medijski rat koji dugo traje između Nenada Čanka pokrajinskog poslanika u Skupštini AP Vojvodine i predsednika Srpske radiklane stranke Vojislava Šešelja, ne jenjava.

Naime, sve je počelo tokom gostovanja Nenada Čanka u emisiji "Dobro jutro, Srbijo" na TV Hepi, koju vodi Milomir Marić.

Razgovor je išao dobro poznatom matricom karakterističnom za negova gostovanja, kada je već u prvim minutima govora došlo do šokantnih tvrdnji.

Čanak je na sebi svojstven način vešto branio svoje stavove, a onda je izjavio nešto što je iznenadilo čak i voditelja Milomira Marića. Političar je nekoliko puta izgovorio:

- Pucao bih u Šešelja.

Vidno zatečen ovim izjavama Marić je upitao da li bi to stvarno uradio.

- Bih, pitaš me treći put. Ili si gluv ili si glup. A glup nisi – rekao je Čanak.

Čanak je istakao da je Šešeljeva podrška Jakovu Milatoviću pogubna, a potom je lidera radikala više puta nazvao zločincem, optužujući Šešelja za navodno prisilno iseljavanje ljudi iz Vojvodine tokom ratova devedesetih godina.

Izneo je i teoriju da Šešelj i druge „mračne sile“ sada imaju i novi plan za Crnu Goru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
alex roth

29.03.2023 19:33

ogromna je razlika izmedju g.canka i g.seselja.canak je ocigledno ako ne placenik zapadne propagndne masine ili vatikansko-jezuitski potrcko na viksan za udare na hiljadugodisnji srpski narod balkana.nije mi jasno da jedna protuva,kao canak,moze u tamosnjem,srem,banat i backa provin ciskom sistemu da odrzava svoje nakaradne i nekaznjene udare na srps ku populacoju hiljade godina staru i istoriski poznatu.istina uzdrmanu od strane nekadanjeg sistema titove diktature koji je izmislio nakaradno ne postije ime "vojvodina",nikada do tada izgovoreno na mesto srem,banat i backa,tri srpska srca junacka,gde se isto nalazili i svi ostali,poznati,sta novnici tih pokrajina u bratsko prijateljskom odnosu,do udara od srbo mrzca diktatora vatikanske sorte nekadasnjeg austrougarskog kaplara hrvata josipa broza tita,isto nekadanjeg sluge poznatog ubice staljina koji ga je i poslao srbima na balkan da bi produzio nemacku ubilacku okupaciju od 41 do 45 god.u nameri unistavanja srpsko pravoslavnog naroda,sto se moze kroz istorisku proslost i potvrditi.