Reagovanje Dalibora Bogdanovića Boće

Autor:

Hronika

30.03.2023

01:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakciji portala Republika prosleđen je reagovanje Dalibora Bogdanovića Boće, na nekoliko tekstova koji su objavljeni na našem portalu.

Reagovanje Dalibora Bogdanovića Boće

Foto: shutterstock

Sudski čekić

U dopisu se navodi da Bogdanović reaguje na tekstove "Šef sa granice pomaže ubici u zatvoru: Šok na suđenju u Višem sudu u Novom Sadu", "Saznajemo, pokrenuta istraga! Racija u zatvorskim ćelijama, istražuje se ko je Boći dostavio telefon", "Ekskluzivno: Evo koju poruku je Boća poslao iz zatvora", "Jandrić zapošljavao Boćine rođake! Otkrivamo šemu kako je Bogdanović dobijao telefone u ćeliji: Čuvari u panici", "Panika među čuvarima! Boća odlučio da propeva: Sve ću reći, s kim sam radio i šta" i "Boći pomagale dve žene? Proširuje se istraga za ubistvo MMA borca - njihova uloga je ključna".

U dopisu se navodi navodi izneti u pomenutim tekstovima nisu istinite i da je jedina tačna informacija ta da se Dalibor Bogdanović nakon što se saznalo da se sumnjiči za ubistvo oštećenog Uroša Stefanovića dobrovoljno i bez advokata predao policijskim službenicima PU Novi Sad. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading