STRANE SLUŽBE SU NAŠLE LJUDE OVDE KAKO BI ZAUSTAVILI NAPREDAK SRBIJE! Vučić otvoreno o teškom pitanju: Pogrešili smo sa litijumom!

Autor: Republika

Vesti

26.03.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je zemlja na putu uspeha.

STRANE SLUŽBE SU NAŠLE LJUDE OVDE KAKO BI ZAUSTAVILI NAPREDAK SRBIJE! Vučić otvoreno o teškom pitanju: Pogrešili smo sa litijumom!

Foto: Printscreen

Lider Srbije Aleksandar Vučić kaže da je jedini koji je govorio objektivno i da su i zbog toga govorili da je lud, doktao se i teme litijuma.

- Strane službe su našle ljude ovde da to opstruiraju i time je ukočen razvoj. Za deset godina bismo stigli do srednje razvijene zemlje Evrope, pobegla bi svima u regionu - rekao je predsednik Vučić.

Foto: Printscreen

 

- Mislili su da sam lud jer sam jedini koji sam govorio o litijumu. Mogli smo po najvišim svetskim standardima da sve to uradimo i da nam procveta taj deo Srbije. A zašto to nismo uradili, zato što su strane službe našle ljude ovde koji će da zaustave razvoj Srbije - rekao je Vučić.

Foto: Printscreen

 

- Strane službe su našle ljude ovde da to opstruiraju i time je ukočen razvoj. Za deset godina bismo stigli do srednje razvijene zemlje Evrope, pobegla bi svima u regionu. Pet godina smo izgubili u razvoju, imali smo belo zlato, nešto što je retka stvar u Evropi. Bogati smo, ali to nismo u stanju da iskoristimo, rudarstvo je uslov napretka jedne zemlje. Ajde da zatvorimo Majdanpek, a Majdanpek se digao, Bor se digao zbog Zijinga. Uvek morate da budete svesni da nekom odgovara da zaustavi Srbiju i da vidite u čijem je to interesu. Moje je da probam da sačuvam zemlju od rata i da sačuvam svoje političke principe - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (107)

Loading
Milan

26.03.2023 10:48

Nikome ne odgovara jaka Srbija

Sofija

26.03.2023 10:49

Жалосно је колико људи ниско падну па се продају за мале новце

Olja

26.03.2023 10:49

Svaka se greska moze ispraviti. Dok je vucic uz nas nema brige.

ceca

26.03.2023 10:51

Napredak Srbije je nezaustavljiv