KAD NEMAJU ARGUMENTE - ONDA KAŽU LUDAK! Vučić odbrusio hejterima: Šta da kažete tim ljudima?

Autor:

Vesti

26.03.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Vikend jutru.

KAD NEMAJU ARGUMENTE - ONDA KAŽU LUDAK! Vučić odbrusio hejterima: Šta da kažete tim ljudima?

Foto: Printscreen

On je komentarišući napade na njega i prozivke koje trpi na svoj račun, što ga nazivaju izdajnikom, ludakom i pederom upitao šta im je on kriv i šta da kaže tim ljudima.

Dodaje da kada mu kažu da je ludak, kad nemaju argumente i ne zna šta da na to odgovori.

- Ako sam ludak kako pobeđujem. Što se ovo trećeg tiče, mislio sam da to ima veze sa sportom. Ja nikada nisam krio da navijam za Zvezdu. Tajani navija za Juventus, Melonijeva za Romu. I time se niko ne bavi, niko ne misli da je neko nameštao. Onda pomislim možda tu stvarno ima nešto. A onda kada pogledate FK i KK Partizan duguju državi 26 miliona evra. FK i KK Crvena Zvezda zbog poslednje uplate duguju nešto manje od 3 miliona evra. Onda sam peder zato što navijačima onog kluba, zato što ih puštamo da ne plate toliki porez. A svi drugi moraju da plate porez - kaže predsednik.

Vučić dodaje da to ima veze sa kriminalom i sa određenim optužnicama.

Vučić je rekao da je čovek koji ga vređa bio protivkandidat za predsednika na izborima i dobio je nešto od milion i petsto glasova manje u prvom krugu.

Republika

Foto: Printscreen

Aleksandar Vučić

 

- Pobedili smo na najčistiji i najubedljiviji mogući način, a sada gledamo histeriju na dnevnom nivou koja nikakve veze sa politikom više nema - rekao je Vučić.

Kako kaže, najveću podršku imaju upravo oni koji govore da je srušio sve nacionalne interese, iako za to, dodaje, nemaju nikakve argumente.

- U tim njihovim medijima najviše podrške imaju oni koji će da viču da sam izdajnik, da sam srušio sve nacionalne interese. Oni znaju da nikad oni koji su glasali za SNS neće glasati za Ponoša i one koji su uništili našu zemlju i vojsku, ali žele da spuste naše glasove sa 45 na 35 odsto. Naravno, pogrešili su opet, jer ne samo da smo uspeli da odbijemo sve te napade, već i da promenimo političku mapu Srbije. Oni nemaju nikakvu politiku, njihova politika je da je Vučić izdajnik, ludak i peder. Šta biste vi radili Jovana da vas neko u prvom krugu pobedi milion i po glasova. To je problem, to je ono što je za njih užasan problem i ljudi to mogu da vide. - rekao je predsednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (87)

Loading
Andrijana

26.03.2023 10:34

Kad izdajnik Ponos za Vucica kaze da je ludak, onda nam je svima jasno koliko ima sati.

Iva

26.03.2023 10:37

Hejteri ništa ne mogu predsedniku svojim negativnim komentarima.

Gaga

26.03.2023 10:37

Kad opoziciju vodi zloba i ljubomara na uspeh vlasti, otuda i sramne izjave. Jadno.

Mirko

26.03.2023 10:38

Ponoš je zaista jedan frustrirani građanin bez kulture izražavanja.