PRODUŽEN PRITVOR SLAĐANU TRAJKOVIĆU: Evo koliko će još bivši pripadnik kosovske policije biti iza rešetaka!

Autor:

Vesti

15.03.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađan Trajković je i dalje u teškom zdravstvenom stanju, a uprkos tome mu je produžen pritvor.

PRODUŽEN PRITVOR SLAĐANU TRAJKOVIĆU: Evo koliko će još bivši pripadnik kosovske policije biti iza rešetaka!

Foto: Društvene mreže

Slađan Trajković

Osnovni sud u Prištini produžio je Slađanu Trajkoviću, bivšem pripadniku kosovske policije meru pritvora na još dva meseca.

Prema rečima njegove supruge Suzane, Slađan je i dalje u teškom zdravstvenom stanju a uprkos tome što je njegov advokat Dejan Vasić u više navrata zahteva od pravosudnih organa da Trajkoviću pritvor bude zamenjen drugom merom, kućnim pritvorom ili da mu se omogući lečenje u bolničkom centru u Mitrovici, sud je ponovo produžio meru sudskog pritvora.

- Budući da moj suprug ima zdravstvenih tegoba i da je Vlada Srbije dala garanice za njega nadali smo se da će Slađan biti pušten na slobodu - ističe njegova supruga Suzana koja podseća da je on uhapšen petanestog decembra prošle godine u naselju Bošnjačka mahala u Severnoj Mitrovici zbog sumnje da je navodno učestvovao u ratnom zločinu 1999. godine, iako kako ističe, on čak ne zna mesto u kojem je navodno počinio zločin.

Slađan je kako tvrdi njegova supruga Suzana, bio dobar i sa komšijama Albancima, a tokom jendog od protesta za njegovo oslobađanje, osim komšija Srba bili su prisutni i Albanci.

Inače, Trajković je od trenutka hapšenja smešten u zatvoru u Grdovcu kod Podujeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading