KOSOVO NIJE BITNO, VAŽNO JE DA VUČIĆ IZGUBI GLAVU: Otkrivamo prljavi plan tajkuna Šolaka!

Autor:

Vesti

28.02.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Junajted medije besan jer mu je Telekom, kao direktan konkurent, uništio SBB i time tajkunu iz džepa izbio milijarde

KOSOVO NIJE BITNO, VAŽNO JE DA VUČIĆ IZGUBI GLAVU: Otkrivamo prljavi plan tajkuna Šolaka!

Foto: Profimedia, Tanjug-AP

Dragan Šolak, vlasnik Junajted medije, pokazao je da su mu puni džepovi najvažniji. Praktično po cenu ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Šolak je, kako ekskluzivno saznaje Republika, pre dve sedmice poručio svojim zaposlenima da mu ja važnije da predsednik Vučić izgubi glavu, nego Srbija Kosovo i Metohiju.

A šta se zapravo krije iza toga? On je, kako priča sagovornik našeg portala, besan jer mu je Telekom, kao direktan konkurent, uništio SBB i time tajkunu iz džepa izbio milijarde.

- On vodi svoj lični rat i zato je upregao sve svoje medije da ga ruše na pitanju Kosova bez obzira sto se ti isti mediji deklarativno zalazu za nezavisno Kosovo. Ali sad je krenuo opšti napad, koriste desničare, teoretičare zavere... da dokažu da je reč o izdaji. A svima jasno da od toga nema ništa - priča naš sagovornik.

Inače, kako nam je rekao, Šolak se odavno zalaže za nezavisno Kosovo i sve ove prethodne godine je to podržavao pre svega jer su mu partneri sve zapadni fondovi i sa njima ne bi mogao da radi da nije tako:

- On se nada da će odlaskom Vučića moći da preuzme ponovo tržište da drži monopol u nastavi da zarađuje i troši pare na kupovinu zapadnih klubova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vera

28.02.2023 14:25

Opozicija i dalje ne prestaje sa svojim prljavim i odvratni lazima i pretnjama.

Joca

28.02.2023 14:26

Ovaj Šolak treba da odgovara.

Mr Stefanović

28.02.2023 14:28

Dok je Vučića, Kosmet neće biti priznat kao netavnisna država!

Kiza

28.02.2023 14:36

Samo lazi emituju da bi Vucica smaknuli. Pa nisu ljudi blesavi