SRBIJA NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE, MORAMO DA GRADIMO SIGURNU BUDUĆNOST! Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.02.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je sumirao prethodnu radnu nedelju.

SRBIJA NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE, MORAMO DA GRADIMO SIGURNU BUDUĆNOST! Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav kako značajne događaje koji su obeležili prethodnu radnu sedmicu.

- Na sajmu u Abu Dabiju smo pokazali da je Srbija ozbiljan igrač u odbrambenoj industriji, u Novom Sadu smo otvorili mega-fabriku jednog od najvećih svetskih giganata u oblasti auto-industrije, a bili smo i domaćini međunarodnog sajma turizma koji je svečano otvoren u Beogradu.


Kao i uvek, imao sam izuzetan sastanak sa našim iskrenim prijateljem, predsednikom Abu Dabija Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom, sa kojim je i ovaj susret bio od ogromnog značaja, ne samo u smislu dalje ekspanzije naših odličnih bilateralnih odnosa, već i u kontekstu dodatnog razvoja naše odbrambene industriju
- istakao je predsednik i dodao:

 

 

- Koliko sam bio ponosan na našu Srbiju u Abu Dabiju, toliko sam bio i srećan na otvaranju druge fabrike kompanije Kontinental u Novom Sadu, koja predstavlja paradigmu naše vizije uspeha i napretka. A ta vizija je da postanemo neprikosnoveni regionalni lideri u ekonomiji, infrastrukturi, zdravstvu, obrazovanju, kulturi, novim tehnologijama, jer za to imamo i snage i pameti.


Čeka nas realizacija velikog broja projekata, sklapanje novih ugovora i dovođenje još investitora, jer Srbija nema vremena za gubljenje, bez obzira na složenu globalnu situaciju. Moramo da gradimo sigurnu budućnost za sve naše ljude i za generacije koje dolaze
. - 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (110)

Loading
Mitarpavlovic

26.02.2023 09:32

Vučić se lavovski bori za Srbiju, njegov rad se vidi kroz dela koja narod ceni.

Nada

26.02.2023 09:33

I na polju politike i na polju ekonomije ne popuštamo nego ubacujemo u veću brzinu.

Voja

26.02.2023 09:34

Svaka radna nedelja predsednika je teža od prethodne, ali on ne staje. Zna da se bori za svoju zemlju, za svoj narod, to je ono što mu je najvažnije.

Mile

26.02.2023 09:36

Srbija svakim danom mora sve više da napreduje.