RAJ NA ZEMLJI! Predsednik objavio ovonedeljnog pobednika konkursa "Najlepše domaćinstvo Srbije"! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.02.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove sedmice pobednik stiže iz sela Budimja.

RAJ NA ZEMLJI! Predsednik objavio ovonedeljnog pobednika konkursa "Najlepše domaćinstvo Srbije"! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Konkurs Najlepše domaćinstvo Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije", a reč je o fotografiji iz sela Budimija autora Dragana Murgaškog.

- U podnožju planine Gučevo, u selu Budimija, živi čovek koji zna da ugodi sebi, ali i oku posmatrača. Naš Dragan Murgaški napravio je, kako kaže, svoj raj na zemlji, poštujući prirodu koja mu uzvraća mirom, crvkutom ptica, žuborom vode i čistim vazduhom.

Ovako udruženi, domaćin i zemlja, daju jedno drugom najbolje od sebe, a zajedno stvaraju jedno od najlepših domaćinstava Srbije - napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav. 

 

 

- Kako izgleda vaš odnos sa okućnicom i zemljom na kojoj živite? Pokažite nam kako ste je uredili, na šta ste to ponosni i zašto je baš vaše domaćinstvo najlepše - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading