KURTI ĆE POTPISATI SPORAZUM O ZSO, BEZ MEĐUSOBNOG PRIZNANJA! Čitaku: Toliko o genijalnosti glavnog pregovarača Prištine!

Autor:

Vesti

23.02.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Demokratske partije Kosova Vljora Čitaku rekla je da će takozvani premijer Kosova Aljbin Kurti u ponedeljak potpisati sporazum o Zajednici opština sa srpskom većinom.

KURTI ĆE POTPISATI SPORAZUM O ZSO, BEZ MEĐUSOBNOG PRIZNANJA! Čitaku: Toliko o genijalnosti glavnog pregovarača Prištine!

Foto: youtube.com/Georgetow, ATV

Čitaku je putem objave na Fejsbuku navela da "francusko-nemački plan nije pao s neba".

- Premijer Kurti je uspeo da dijalog Kosova i Srbije od političkog dogovora pretvori u bezbednosni problem. Kurti će u ponedeljak potpisati sporazum o prekidu vatre, a ne konačni sporazum, uz obostrano priznanje u centru - navela je ona, prenosi kosovo-online.

Čitaku smatra da će Kurti u ponedeljak potpisati svoje obećanje da će nastaviti dijalog još jednu deceniju.

- U ponedeljak će premijer Kurti potpisati Udruženje, odnosno Zajednicu. Premijer Kurti će u ponedeljak potpisati obećanje o davanju političkog statusa Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Toliko o genijalnosti glavnog pregovarača Kurtija - poručila je Čitaku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni

23.02.2023 19:35

Zasto potpisivati vec potpisano? Treba samo da implementiraju sve ostalo je uradjeno. Kod nas u Srpskom Narodu postoji izreka: "budale ne moras da trazis same se javljaju".