OVO SU KURTIJEVI SRBI: Prištinski lider okupio ekipu kao iz serije "Monti Pajton"

Autor:

Vesti

18.02.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Pacova, Trajkovićeve i Rašića, jatu premijera privremenih institucija prišao i Sandulović.

OVO SU KURTIJEVI SRBI: Prištinski lider okupio ekipu kao iz serije "Monti Pajton"

Foto: Printscreen/Twitter/admirim

Nikola Sandulović, lider Republikanske partije, poslednji je u nizu Srba koji su se privoleli Aljbinu Kurtiju, premijeru privremenih prištinskih institucija, te je Kurti, uz Radu Trajković, Nenada Rašića i Bogdana Bogdanovića, poznatijeg kao Pacov, kompletirao poker podobnih Srba. A kakav je on, takvo mu je i društvo...

Prema rečima političkog analitičara Dejana Miletića, Sandulović, kao i ostali nabrojani, predstavlja one koji u nastojanju da zadovolje svoje strane gospodare nanose štetu srpskim interesima.

Republika

Foto: Tanjug

Dejan Miletić

- Sandulović je bruka sam po sebi, on je čovek najnižih vrednosti. Ovo je posebno strašno za naš narod koji živi na tom prostoru i koji teško proživljava takvu vrstu izdaje. U trenutku kad se borimo za očuvanje budućnosti našeg naroda na KiM, pritisnuti sa svih strana, ti izdajnici rade na štetu Srbije i govore iste takve stvari - kaže Miletić.

Nikola Sandulović

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Nikola Sandulović

Jurio Vučića po Londonu, podmetnuli mu bombu pod auto

Nikola Sandulović, bivši telohranitelj premijera Zorana Đinđića i žestoki momak, kako je voleo da ga zovu, danas predsednik opskurne Republikanske partije, u žižu javnosti se vratio kada je 2014. u Londonu napravio skandal tokom predavanja tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića. Sandulović je u sali, među okupljenima, počeo da urla da su izbori u Srbiji bili namešteni, što je publika ispratila glasnim smejanjem.

Tokom epidemije koronavirusa uhapšen je zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela: izazivanje panike i nereda, ometanje pravde i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Sandulović je preživeo atentat u Zemunu 2010, kada je postavljena bomba pod automobil, a za napad je optužio, kako je rekao, golubarsku mafiju. U svom vlasništvu ima vilu na Senjaku od čak 800 kvadrata, procenjene vrednosti 3,9 miliona evra, a čija prodaja mu je zabranjena jer državi duguje porez.

Boban Bogdanović

Republika

Foto: printskrin

Boban Bogdanović

Krunski svedok Krika, probao da otme pare Amerima

Boban Bogdanović Pacov, lider minornog pokreta Odgovor, široj javnosti je postao poznat kada je portal Krik uradio s njim intervju u kome ga predstavlja kao krunskog svedoka o likvidaciji Olivera Ivanovića. Međutim, reč je o belosvetskom prevaratnu koji na Kosovu sarađuje s Kurtijem. Albanski medij Periskopi objavio je da poseduje snimak na kom se vidi Bogdanović kako šmrče kokain, što je on potom demantovao, tvrdeći da je reč o montaži.

Bogdanović je ranije pokušao da prevari američku ambasadu u Beogradu, lažno se predstavio i hteo da izvuče novac za nagradu za hapšenje Karadžića (pet miliona dolara). Pored toga, kako se pisalo, jednu devojku ucenjivao je tajno snimljenim pornićima, a nema kome nije ostao dužan - od dobavljača za firmu do mobilnog operatera za neplaćene račune.

Rada Trajković

Republika

Foto: Printskrin/Tviter/@LaziDetektor

Rada Trajković

Iz dve stančuge u centru Beograda brani Srbe na Kosovu

Kada su Srbi s Kosova napustili prištinske institucije, uključujući i tzv. vladu, Kurti je rupu brzo morao da popuni podobnim Srbima. Tu su se uklopili Rada Trajković i Nenad Rašić. Rašić je dobio mesto ministra za zajednice i povratak, a Trajkovićeva je njegova savetnica. Ona otvoreno podržava Kurtijevu politiku i koristi svaku priliku da pljuje Srbe i zvaničan Beograd. Srbe s KIM je nedavno nazvala bandom, te poručila da je severu južne srpske pokrajine potrebna demilitarizacija. Ona, inače, poseduje dve nekretnine u strogom centru Beograda, a zbog jednog stana od čak 116 kvadrata je bila i tužena. Tužbu je podnela firma koja je gradila najveći broj stanova na KiM, a čiji vlasnik traži povraćaj novca za stan u Beogradu, koji je, kako je govorio, bio primoran da kupi Radi Trajković.

Nenad Rašić

Republika

Foto: youtube.com/ N1

Nenad Rašić

Protiv ZSO, rođaci ga se javno odrekli u TV programu

Rašić je ušao u Kurtijevu vladu pošto su Srbi napustili prištinske institucije i otad ne propušta priliku da napadne srpske interese i Srbiju. Rašić je tako na sednicama takozvane vlade Kosova glasao za izgradnju Kurtijevih baza na severu KiM i za proslavu nezavisnosti lažne države. Poručio je i da ZSO treba poništiti jer ne odgovara Albancima. O kakvom je čoveku reč, možda najbolje svedoči podatak da su ga se javno odrekli čak i rođaci. U emisiju "Posle ručka", koja se emituje na TV Hepi, javio se gledalac za koga se ispostavilo da je rođak Nenada Rašića i javno rekao da ga se odriče, kao i ostali rođaci, jer je "izdajnik" koji "igra kako Kurti svira". Otkrio je da Rašić u svom selu Dobrotinu nije osvojio na izborima ni 100 glasova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading