SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Radonjić i PAO zakazali duel sa Olimpijakosom!

Autor:

Sport

17.02.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom polufinalnom susretu sastaće se AEK i Peristeri.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Radonjić i PAO zakazali duel sa Olimpijakosom!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Olimpijakosa i Panatinaikosa obezbedili su plasman u polufinale Kupa Grčke. Upravo će se velikani iz Atine međusobno boriti za ulazak u veliko finale.

Republika

Foto: Starsport

Saša Vezenkov

Olimpijakos je u prvom polufinalnom duelu završnog turnira na Kritu ubedljivo pobedio ekipu Arisa rezultatom 82:51, a nešto kasnije siguran trijumf upisao je i PAO Dejana Radonjića protiv Kolososa sa Rodosa 87:80.

Saša Vezenkov je bio najefikasniji sa 15 poena, Tarik Blek je dodao 14, a Janulis Larencakis 13. U poraženom timu jedini dvocifren je bio Čevez Gudvin sa 11 poena.

Panatinaikos je posle tri četvrtine imao 22 poena prednosti, ali je u poslednjoj deonici tim Dejana Radonjića odigrao ispod svakog očekivanja što je Kolosos iskoristio da se približi na samo četiri poena minusa – 82:78.

Peris Li je bio najefikasniji sa 16 poena, a Dvejn Bejkon i Arturas Gudaitis su upisali po 13. Na drugoj strani Majkl Dikson je zabeležio 22 poena.

U drugom polufinalnom susretu sastaće se AEK i Peristeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading