NATAŠA SPUSTILA SERGEJA: Operska umetnica poslala JASNU poruku Trifunoviću nakon njegovih sramnih napada na LGBT zajednicu! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.02.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović, kome su puna usta evropskih vrednosti i poštovanja prava manjina, uvredio je na najjadniji način sve pripadnike gej populacije!

NATAŠA SPUSTILA SERGEJA: Operska umetnica poslala JASNU poruku Trifunoviću nakon njegovih sramnih napada na LGBT zajednicu! (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Nataša Tasić Knežević

Povodom gnusnih prozivki Sergeja Trifunovića na račun premijerke Srbije Ane Brnabić, ali i svih pripadnika LGBTQ+ zajednice, oglasila se i zamenica predsednika Odbora za ljudska i manjinska prava Skupštine Srbije, Nataša Tasić Knežević.

- Način na koji se određeni ljudi diskriminatorno ponašaju, a vezano je za pripadnike svih manjinskih i verskih zajednica su pokazatelj da uprkos težnji kao društvo pokažemo odgovornost i empatiju ipak nismo dostigli taj nivo. Ne kažem za sve, već za određene ljude koji targetiraju i na taj način omalovažavaju manjine i pripadnike tim grupacijama.PUF je svojom izvedbom pesme jednom prilikom uvredio Rome, a sada na ovaj način i LGBTQ+ zajednicu.Meni ovaj način izražavanja nije nimalo smešan, a verujem da nije ni poštenom građaninu RS.

Podsetimo, nekadašnji predsednik i aktuelni član Pokreta slobodnih građana Srbije Sergej Trifunović, kome su puna usta evropskih vrednosti i poštovanja prava manjina, uvredio je sve pripadnike gej populacije.

Iako se u javnosti predstavlja kao zagovornik politike tolerancije prema manjinama, uključujući i seksualne manjine, Sergej Trifunović u praksi najperfidnije proziva sve gejeve u Srbiji.

Trifunović je, naime, sa zrenjaninskim bendom PUF (Pokret ujedinjenih fantoma), snimio pesmu u kojem se besprizorno ruga premijerki Ani Brnabić.

Reagovao je čak i advokat Čedomir Stojković koji je ocenio da je Trifunovićev ispad odraz teškog primitivizma.

Ana Brnabić je užasno loša premijerka po mnogo čemu. Ali ruganje njenoj seksualnosti od strane javnih ličnosti će zauvek biti odraz teškog primitivizma prostakluka i podlosti POSEBNO ako ste "opozicija" koja bi morala dati primer bolji od vlasti: "evo mi smo bolji". Al avaj - napisao je na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading