OTKRIVENA TAJNA MUNDIJALSKOG KRAHA: Nekoliko "orlova" se ponašalo krajnje čudno...

Autor:

Sport

12.02.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Dejan Savićević pričao je o tome zašto je Srbija podbacila na Svetskom prvenstvu.

OTKRIVENA TAJNA MUNDIJALSKOG KRAHA: Nekoliko "orlova" se ponašalo krajnje čudno...

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić

Fudbalska reprezentacija Srbije totalno je podbacila na Svetskom prvenstvu koje se krajem prošle godine igralo u Kataru, a sada je hladne glave propast "orlova" analizirao legendarni crnogorski fudbaler Dejan Savićević.

Srbija nije imala sreće, fizički je bila u totalnom rasulu. Čudilo me i ponašanje četvorice-petorice igrača koji su protiv Кameruna govorili da ne mogu da igraju. Tražili su zamenu, a četiri dana kasnije protiv Švajcarske su svi mogli. Hrvatska je, za razliku od ostalih država iz regije, napravila kult reprezentacije - rekao je Genije gostujući u podkastu "Sportlajt".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dejan Savićević

Potom se osvrnuo i na reprezentaciju Hrvatske, koja je osvojila treće mesto, za razliku od Mundijala u Rusiji pre četiri godine kada je postala vicešampion sveta.

Jedan igrač me je pitao kako misli Hrvatska da u tri utakmice s dva šuta i dva gola igra finale Svetskog prvenstva. Hrvatska je imala dobar vezni red, što se znalo i pre početka Svetskog prvenstva, ali nedostajao joj je prvi napadač poput Mandžukića. To mi je rekao i Zvonimir Boban pre početka Svetskog prvenstva. Petković i Livaja nisu igrači tog nivoa da mogu biti prevaga na terenu. Nedostajao im je i bočni igrač profila Rebića iz Milana - poručio je Savićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mirko

12.02.2023 18:57

Kako su radili tako su i prošli.