BOBAN PACOV ŠMRČE KOKAIN SA TANJIRA: Kurtijev miljenik i KRIKOV svedok za ubistvo Olivera Ivanovića uhvaćen u narkomanskom transu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.02.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Bogdanović, miljenik samoproglašenog premijera Kosova Aljbina Kurtija i relavantni sagovornik tajkunskog portala KRIK uhvaćen je kako šmrče kokain.

BOBAN PACOV ŠMRČE KOKAIN SA TANJIRA: Kurtijev miljenik i KRIKOV svedok za ubistvo Olivera Ivanovića uhvaćen u narkomanskom transu! (VIDEO)

Foto: Youtube/Periskopi

Informacija koja će uzdramati političku scenu širom regiona objavljena je u albanskom mediju iz Prištine "Periskopi", koji je obelodanio da poseduje snimak na kome se vidi kako Bogdanović, inače lider minornog pokreta na KiM "Odogovor", konzumira teške droge.

Republika

Foto: Youtube/Periskop

 

Bogdanović je, inače, u centar pažnje javnosti dospeo nakon što tajkunski portal KRIK lansirao u orbitu predstavljajući ga kao krunskog svedoka u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, što se, kako se ispostavilo, prazna priča.

Da je reč o belosvetskom prevarantu, kako je Republika već pisala, svojevremeno je potvrdio i glumac Sergej Trifunović i nekadašnji predsednik Pokreta slobodnih građana, čiji je Bogdanović svojevremeno bio član.

Trifunović se tada na društvenim mrežama zgražavao nad činjenicom da je baš Pacova redakcija KRIK pokušala da predstavi kao izuzetno važnu osobu za rešenje slučaja ubistva Ivanovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon što je potpuno raskrinkan u javnosti, a čemu su svakako doprineli i tekstovi koje je objavila Republika, Bogdanović je postao jedan od najpoželjnijih Srba iz ugla takozvanog premijera Kosova Aljbina Kurtija.

Za one koji to ne znaju, podsećaju albanski portali, Bogdanovića je na kanabe Aljbinu Kurtiju doveo Nenad Rašić, lažni Srbin sa KiM, koga se odrekla i šira porodica.

Inače, spisak Bogdanovićevih nepočinstava je prilično dug pa je tako Republika otrkila da je Pacov pokušavao da prevari čak i američku ambasadu u Beogradu: lažno se predstavio i hteo da izvuče novac od nagrade, tačnije pet miliona dolara, za pružanje informacija koje su, navodno, dovele do hapšenja i izručenja Radovana Karadžića Tribunalu u Hagu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading