P*RNO POSLANIK PODNEO OSTAVKU! Na sednici Skupštine o Kosovu gledao filmove za odrasle!

Autor:

Vesti

07.02.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stević doneo odluku nakon snimka koji se pojavio u medijima.

P*RNO POSLANIK PODNEO OSTAVKU! Na sednici Skupštine o Kosovu gledao filmove za odrasle!

Foto: Printscreen/Twitter

Polsanik SPS gleda filmove za odrasle

Poslanik iz redova Socijalističke partije Srbije Zvonimir Stević podneo je ostavku na mesto poslanika, pišu beogradski mediji.

Ostavka je usledila nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako gleda filmove za odrasle za vreme posebne sednice o Kosovu, a koji su kasnije preneli svi mediji.

Podsetimo, Republika je pisala i da Stević tokom sednice nije progovorio ni reč o Kosovu, što je paradoksalno budući da je poreklom sa Kosova i Metohije.

U isto vreme, tokom sednice je snimljena i poslanica iz iste stranke kako koristi telefon i naručuje garderobu. Ona je, inače, u prethodnom sazivu Skupštine bila potpredsednica.

Oglasio se Dačić

- Narodni poslanik SPS Zvonimir Stević treba da podnese ostavku i očekujem da to učini danas - izjavio je Tanjugu lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, povodom snimka koji se pojavio u medijima.

Inače, Skupština Srbije završila je u petak raspravu na posebnoj sednici na kojoj je predstavljen Izveštaj o Kosovu i Metohiji, a kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić na poziv predsednika Skupštine Vladimira Orlića.

Nakon sednice predsednik Vučić istakao je da je razočaran ponašanjem socijalista. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Kole

07.02.2023 13:07

Banda,E ZATO JE BOLJE DA NE POSTOJI NI SKUPŠTINA,NI VLADA,NI BILO KOJA INDTITUCIJA! ON I ONA SU REŠILI SVE SVOJE PROBLEME! ZBOG OVAKVIH,KOJIH JE BILO I PRE 200 GODINA,DANAS SE ODRŽAVAJU SEDNICE O KOSOVU!