ŠTA ZNAMO O POSLANICIMA O KOJIMA BRUJI SRBIJA: Stević o Kosovu nije rekao ni reč, evo po čemu je poznata Marija Jevđić!

Autor:

Vesti

07.02.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija bruji o poslanicima SPS Zvonimiru Steviću, poslaniku koji u parlamentu gleda filmove za odrasle i Mariji Jevđić koja za vreme skupštinske rasprave o Kosovu šopinguje.

ŠTA ZNAMO O POSLANICIMA O KOJIMA BRUJI SRBIJA: Stević o Kosovu nije rekao ni reč, evo po čemu je poznata Marija Jevđić!

Foto: Tanjug/D. Goll, ST/P. Divac

U trenutku kada se lome koplja oko južne srpske pokrajine, SPS se češlja.

Dok se predsednik Aleksandar Vučić lavovski bori da odbije sve napade, i trudi se da izvuče najbolje za srpski narod na Kosovu, poslanici SPS, osim što su pokazali da nisu nikakve patriote, rade sve osim ono za šta su plaćeni novcem građana.

Da sve bude gore, činjenica da Stević dolazi upravo sa Kosova, stvar čini za nijansu gorom.

Prema javno raspoloživim podacima, Stević  je rođen u Prištini 1957. gde je i živeo do 1996. dakle skoro pred rat, kada je postao poslanik u Veću građana Savezne Skupštine SR Jugoslavije. 

U julu 2008. godine postavljen je za pomoćnika ministra i predsednika Koordinacionog centra u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju. Od decembra 2008. godine obavljao je funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju i predsednika Koordinacionog centra u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju.

Funkciju narodnog poslanika obavljao je čak šest puta. Prvi put je izabran 2004. U aktuelnom 13. sazivu izabran je za poslanika kao 29. na listi Ivica Dačić - premijer Srbije.

Pritom je i član je Odbora za Kosovo i Metohiju.

Pa ipak, to što je i sam rodom sa Kosova, i što je za očekivati da je on najviše zainteresovan za pitanje južne srpske pokrajine, Stevića nije omelo u svojoj nameri.

Imao je važnija posla, pa se tako nijednom nije javio za reč.

Za razliku od Stevića, njegova koleginica Marija Jevđić možda jeste šopingovala, ali je bar nešto i pričala, kako pokazuje snimak sa Jutjuba od 4. februara.

Marija dolazi iz Kraljeva, nekadašnja je vicešampionka sveta, višestruka prvakinja Jugoslavije, Evrope i Mediterana u kik boksu.

Pet puta je proglašavana za najbolju sportistkinju grada Kraljeva, i bila stipendistkinja Ministarstva za sport.

Bila je potpredsednica Skupštine u prethodnom sazivu.

 

Foto: pink.rs/printscreen

Marija Jevđić: Vicešampionka u kik boksu

Podsetimo, Skupština Srbije završila je u petak raspravu na posebnoj sednici na kojoj je predstavljen Izveštaj o Kosovu i Metohiji, a kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading