OGLASILA SE POSLANICA MARIJA JEVĐIĆ: Ovako se pravdala za aferu "Šoping"!

Autor:

Vesti

07.02.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica Marija Jevđić koja se našla u epicentru političke javnosti u Srbiji pošto je obljavljena njena fotografija na kojoj se vidi kako šopinguje na internetu dok se u srspkom parlamentu govori o Kosovu i Metohiji, konačno se oglasila.

OGLASILA SE POSLANICA MARIJA JEVĐIĆ: Ovako se pravdala za aferu "Šoping"!

Foto: Printscreen

Bez ikakvog pravdanja, to što je prikazano u novinama (valjda na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama i portalima - prim.aut) je poruka koju mi je ćerka poslala, a bio je link koji sam otvorila. Moje prisustvo oba dana na sednici kao podrška izvestaju nije nikada bila upitna - rekla je ona za Republiku u prvoj izjavi za medije nakon što je skandal dospeo u javnost.

Podsetimo, Republika je već pisala i o slučaju njenog kolege, poslanika Zvonimira Stevića, koji je usred srpskog parlamenta gledao filmove za odrasle.

Nakon što je komromitujuća fotografija objavljena u medijima Stević je podneo ostavku, ali je izbegao da odgovori na pitanja Republike.

Foto: Printscreen

Marija Jevđić i Zvonimir Stević: Na sednici parlamenta o KiM

Ova poslanica iz Kraljeva je, podsetimo, kako je objavio naš portal, sedenje u poslaničkoj klupi tokom sednice o KiM iskoristila za ženske stvari - gledanje sajtova sa garderobom i(li) šopingovanje. 

Za razliku od nje, kolega Zvonimir Stević, koji je snimljen da ma istoj sednici usred parlamenta na mobilnom telefonu gleda snimak sa ekspicitnim sadržajima, pravi se mrtav.

Ne odgovara ni na pozive, niti na poruke u kojima je zamoljen za komentar o svom nedoličnom ponašanju.

Ni njegova koleginica, šefica poslaničkog kluba SPS Snežana Paunović nije odgovorila na naše pozive i poruke.

Foto: Printscreen/Twitter

Zvonimir Stević: U skupštinskoj klupi gleda eksplicitni sadržaj

Skupština Srbije je, podsetimo, je u petak završila dvodnevnu raspravu na posebnoj sednici, kada je predstavljen Izveštaj o Kosovu i Metohiji, a kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading