ONI KOJI ODUSTAJU NIKAD NE POBEĐUJU! Vučić sumirao proteklu nedelju: Svedočili smo teškim trenucima i razgovorima o sudbini KiM (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.02.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srbije je takođe istakao i posetu odlazećeg češkog predsednika Miloša Zemana, kao jednu od situacija koje su obeležile njegovu radnu nedelju.

ONI KOJI ODUSTAJU NIKAD NE POBEĐUJU! Vučić sumirao proteklu nedelju: Svedočili smo teškim trenucima i razgovorima o sudbini KiM (VIDEO)

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Predsednik Republike Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu snimak kojim rekapitulira nedelju za nama, navodeći da smo "svedočili i teškim trenucima i razgovorima o sudbini našeg Kosova i Metohije", a posebno je istakao i posetu odlazećeg češkog predsednika Miloša Zemana.

- U nedelji za nama, sastajali smo se sa prijateljima, davali nove konture velikim strateškim projektima koji će dodatno ubrzati rast Srbije, ali smo svedočili i teškim trenucima i razgovorima o sudbini našeg Kosova i Metohije. Bilo je prošle nedelje i trenutaka ispunjenih zahvalnošću i zadovoljstvom, imali smo čast da ugostimo jednog od poslednjih velikih državnika današnjice, odlazećeg češkog predsednika Miloša Zemana - napisao je lider Srbije.

 

 

Takođe, naveo je i svoju posetu Bugarskoj kao važnu.

Prisustvovao sam početku radova na izgradnji gasnog interkonektora, koji će dodatno doprineti energetskoj sigurnosti naše zemlje i građana, dok sam sa delegacijom EBRD razgovarao o konkretnim planovima za dalji snažan razvoj naše privrede. Zato ne odustajemo od budućnosti koju smo zacrtali. Oni koji odustaju, nikada ne pobeđuju, a naša Srbija će pobediti! Živela Srbija - napisao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (65)

Loading
Dejana

05.02.2023 10:03

Teška nedelja ali se sve dobro završilo.Prijateljski sastanak sa Zemanom,izgradnja interkonektora sa EU bespovratnim sredstvima većinom,neuspeo pokušaj destabilizacije države preko skupštine....ma odakle Vučiću toliki živci.Svaka čast

Mitar

05.02.2023 10:06

Samo napred za lepsu i bolju buducnost.

Bane

05.02.2023 10:59

Pobeđivali smo i u najtežim ratnim vemenima pa nećemo ni danas glavu saginjati.Bog nam je poslao vođu ,samo treba da smo uz njega i Srbija će uspeti.

Persida

05.02.2023 11:14

Nije švedski nego češki predsednik(ispravite grešku u tekstu!), iskren i odan prijatelj kako predsednika Vučića tako i naše zemlje.