STIGAO ZEMAN! Vučić: Posebna mi je čast da dočekam velikog prijatelja Srbije!

Autor:

Vesti

29.01.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas i sutra domaćin predsedniku Češke Milošu Zemanu tokom njegove zvanične posete Srbiji.

STIGAO ZEMAN! Vučić: Posebna mi je čast da dočekam velikog prijatelja Srbije!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

- Posebna mi je čast da u Beogradu dočekam @hradofficial, jednog od poslednjih velikih državnika današnjice i iskrenog prijatelja Srbije. Dobro nam došli, poštovani predsedniče!- piše na instagram profilu buducnostsrbijeav

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće predsednika Češke Miloša Zemana danas i sutra, budući da je u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji.

 

 

Za sutra u 11.00 sati zakazana je ceremonija svečanog dočeka ispred Palate Srbija, a 15 minuta kasnije sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Češke Miloša Zemana.

Kako je navedeno u saopštenju, u 11.45 sati planiran je plenarni sastanak delegacija Republike Srbije i Češke Republike, a u 12.35 sati potpisivanje zajedničke deklaracije i izjave za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Češke Miloša Zemana, navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading