STOJANOVIĆ RAZOTKRIO ALBANSKE LAŽI O NAVODNOM PLANU ZA UBISTVO DIKA MARTIJA: Srpska i švajcarska policija su uložile velike napore kako bi se zaštitila njegova bezbednost

Autor:

Vesti

30.01.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje što možemo da učinimo je da obezbedimo da se život gospodina Martija vrati u normalu, dodaje Stojanović

STOJANOVIĆ RAZOTKRIO ALBANSKE LAŽI O NAVODNOM PLANU ZA UBISTVO DIKA MARTIJA: Srpska i švajcarska policija su uložile velike napore kako bi se zaštitila njegova bezbednost

Foto: twitter.com

Savetnik predsednika Vlade za spoljnu politiku Nikola Stojanović reagovao je na, kako je naveo, dezinformacije koje je na Tviteru objavio nekadašnji zamenik šefa tzv. kosovske diplomatije Petrit Seljimi.

Švajcarska federalna policija i dalje štiti bivšeg tužioca Dika Martija nakon što je razotkrivena mutna zavera da srpska obaveštajna služba planira da ga ubije i okrivi Albance za gnusni zločin. Švajcarska policija: Još uvek čekamo sve odgovore iz Beograda - naveo je Seljimi.

 

 

Brza reakcija srpske policije razvejala je svaku sumnju u to da zaplet potiče iz Srbije. Uloženi su veliki napori i uspostavljena dobra saradnja sa švajcarskom policijom kako bi se zaštitio život i bezbednost gospodina Dika Martija - odgovorio je Stojanović i dodao:

Za takvu osobu koja je bila dovoljno hrabra da otkrije teška kršenja ljudskih prava na Kosovu* od strane OVK, uključujući i gnusni zločin nedozvoljene trgovine ljudskim organima etničkih Srba - najmanje što možemo da učinimo je da obezbedimo da se život gospodina Martija vrati u normalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading