VUČIĆ STIGAO U DAVOS: Ključni razlog dolaska su borbe za politički ugled Srbije i nove investicije

Autor:

Vesti

17.01.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski ekonomski forum traje do 20. januara, gde će okupiti rekordan broj biznismena, predstavnika najvećih svetskih kompanija, lidera država i poznate ličnosti, a učestvovaće i predstavnici Srbije.

VUČIĆ STIGAO U DAVOS: Ključni razlog dolaska su borbe za politički ugled Srbije i nove investicije

Foto: printscreen/instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Davos, u Švajcarsku, gde je juče počeo Svetski ekonomski forum.

Tim povodom on se oglasio na društvenim mrežama.

- Stigao u Švajcarsku. Ljubazni domaćini obezbedili su nam helikopterski prevoz do Davosa, a već od 15 h nam kreću popodnevne obaveze. Borba za politički ugled Srbije i nove investicije jesu ključni razlog dolaska i ove godine u ovo mondensko mesto - poručio je predsednik.

Inače, Svetski ekonomski forum traje do 20. januara, gde će okupiti rekordan broj biznismena, predstavnika najvećih svetskih kompanija, lidera država i poznate ličnosti, a učestvovaće i predstavnici Srbije. Prema zvaničnoj agendi Srbiju će predstavljati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministarka kulture Maja Gojković.

Organizatori Svetskog ekonomskog foruma objavili su spisak učesnika na kojem je tzv. Kosovo predstavljeno fusnotom. Uz ime premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija nalazi se zvezdica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading