KORISTE PORODICU PREDSEDNIKA ZA JEFTINE POLITIČKE POENE! Vesić: Objavljivanje poverljivih podataka o Danilu je SKANDAL PRVE VRSTE!

Autor:

Vesti

15.01.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrutkure Goran Vesić gostovao je na TV Pink i komentarisao je napade na porodicu predsednika Srbije.

KORISTE PORODICU PREDSEDNIKA ZA JEFTINE POLITIČKE POENE! Vesić: Objavljivanje poverljivih podataka o Danilu je SKANDAL PRVE VRSTE!

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs PREDRAG MITIC/ nr

Goran Vesić i Aleksandar Vučić

- Svuda na svetu se obezbeđuje porodica predsednika, i to spada u bezbednosne protokole. Neko ko objavi taj protokol - ko su ljudi koji obezbeđuju sina predsedika, koliko ih je, kako rade, ugrožava njegovu bezbednost. To može da uradi samo neko ko ima zlu nameru, i ja ne vidim drugi motiv, jer se to ne radi - rekao je ministar Goran Vesić u gostovanju na TV Pink.

Vučićeva porodica trpi zbog toga što je on predsednik i mora da živi drugačijim životom, a to podrazumeva obezbeđenje i to je državna, a ne lična odluka.

- I nigde nećete videti na svetu da su mediji objavili nešto kao pojedini kod nas. I neko im je dostavio te podatke, što je takođe neverovatno. To je skandal prve vrste i pokazuje kako se ugrožava bezbednost sina predsednika - rekao je Vesić.

Republika

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Aleksandar i Danilo Vučić

Danilo je na meti samo zato što je predsednikov sin. Inače ne bi bio zanimljiv, dodao je.

- Danilo Vučić ima pravo na svoj život i odluke. I da ode na Hilandar ako želi, na KiM, u Banjaluku, na Pale, to je pravo svakoga. I da vi to pravo jednog čoveka, i njegovu ljubav prema zemlji, zloupotrebljavte i pokušavae da prikažete da je deo politike države, to se nigde ne dešava - naveo je Vesić.

Ne razume, kaže, da se privatan život predsednika zloupotrebljiva za sticanje političkih poena, što opozicija radi.

- Zato apelujem na one koji su to uradili, po ko zna koji put, a ne znam ni da li je moguće apelovati, da u svojoj političkoj borbi sa Vučićem ne mešaju njegovu porodicu. Ako ne mogu da ga pobede na izborima, a ne mogu, neka ne pokušavaju preko članova porodice - rekao je Vesić i dodao da je to nedopustivo u civilizovanom svetu.

Republika

Foto: Printskrin/instagram/Buducnostsrbijeav

Aleksandar i Danilo Vučić

- Politička borba je politička borba, njihov protivnik je Aleksandar Vučić. Neka pokušaju da ga pobede na izborima, a pošto ne mogu to da učine, prešli su na politiku satanizacije njegove porodice, koja ide dotle da članovi njegove porodice nemaju pravo na privatni život - kazao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading