ZAGONETNA IZJAVA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Promena trenera je VAŽNA stvar!

Autor:

Sport

15.01.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" u sve boljoj formi.

ZAGONETNA IZJAVA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Promena trenera je VAŽNA stvar!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u ponedeljak igraju meč 15. kola ABA lige na domaćem parketu, a rival će im biti skopski MZT. Svoja očekivanja od sutrašnjeg susreta izneo je trener crno-belih Željko Obradović koji je pohvalio Dragana Jovanovićam, novog stratega na klupi kluba iz Severne Makedonije.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Matijas Lesor

- Drago nam je da ćemo videti Gagija Nikolića u Beogradu. Promena trenera i nekih članova ekipe je važna stvar i nešto što bitno utiče na igru. Ekipa izlgeda drugačije i treba dobro da se pripremimo i odigramo još jedan dobar meč. Što se zdravstvene situacije tiče, svi su dobro - rekao je trener crno-belih Željko Obradović u najavi ovog duela.

Utakmica je na progrma u ponedeljak od 18 časova u "Štark areni". Partizan je trenutno na skoru 12-2 u regionalnom takmičenju, dok je MZT posle serije poraza na začelju sa 2-12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading