KAD NAPADNEŠ DETE, NAPAO SI NAJSVETIJE! Oglasila se ministarka Kisić povodom napada na Danila Vučića!

Autor:

Vesti

11.01.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vi koji ne volite svoju otadžbinu pustite one koji je vole da to rade svim srcem i da se svakog dana, iz sve snage, bore za bolji život naših građana, istakla je ministarka.

KAD NAPADNEŠ DETE, NAPAO SI NAJSVETIJE! Oglasila se ministarka Kisić povodom napada na Danila Vučića!

Foto: Tanjug, Instagram/Printscreen

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Srbije, Darija Kisić Tepavčević, oglasile se na svom instagram nalogu povodom napada na sina predsednika Srbije, Danila Vučića i njegove posete Republici Srpskoj.

Kad napadneš dete i ugroziš njegovu bezbednost napao si najsvetije za svakog normalnog čoveka na ovoj planeti.

Kad napadneš porodicu, napao si bazu, napao si bit, izvor postojanja i razlog zbog kojih se svako od nas bori u životu.

Puna podrška za predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, a oni  koji bez trunke srama i stida napadaju njega i njegove najmilije zaslužuju samo jednu poruku – nikada nećete imati njegovu snagu i posvećenost da se borite i izborite za Srbiju i njene bolje rezultate i srce da iskreno volite svoju zemlju.   

Vi koji ne volite svoju otadžbinu pustite one koji je vole da to rade svim srcem i da se svakog dana, iz sve snage, bore za bolji život naših građana - objavila je ministarka na svom Instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading