JESTE HTELI DA GA UBIJETE?! Vučić bez pardona prokomentarisao hajku bosanskih medija na Danila: NEKI RAČUNAJU MENE ĆE TIME DA SLOME!

Autor:

Vesti

11.01.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na brutalnu medijsku hajku protiv njegovog sina Danila koju vode mediji u regionu.

JESTE HTELI DA GA UBIJETE?! Vučić bez pardona prokomentarisao hajku bosanskih medija na Danila: NEKI RAČUNAJU MENE ĆE TIME DA SLOME!

Foto: printscreen

Odgovarajući na pitanje o pisanju zagrebačkog Jutarnjeg lista, koji je objavio skaradan tekst pod naslovom "Vučićev sin se radi sa ratnim zločincima i mafijašima", šef države je ocenio da nije shvatio šta je smisao tih napada.

- Prvo su lagali da je bio deo neke delegacije. Što su objavljivali tajkunski mediji a prenosili njihovi - rekao je šef države osvrćući se na pisanje medija o Danilovoj poseti Republici Srpskoj.

Republika

Foto: Tanjug/Printscreen

 

Komentarišući objavljivanje osetljivih podataka obezbeđenja Danila Vučića, o čemu je Republika već pisala, predsednik je upitao zašto se to radilo.

- Jeste hteli da ga ubijete? Je l krivično delo što je osmi put za redom otišao na proslavu Dana Republike Srpske. U čemu je bio problem sa dopisom, u čemu je problem sa putovanjem - upitao je predsednik.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SVE ZNAMO STA RADI

11.01.2023 16:20

Cuvas I vaspitavas krimosa. Dosta si ga prekrivao.