BESPRIZORNA HAJKA, UGROZILI BEZBEDNOST DANILA VUČIĆA! Premijerka iznela dramatično upozorenje: Na dan kad se vraća iz Srpske, objavili osetljive podatke!

Autor:

Vesti

11.01.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u Bosni i Hercegovini bez imalo pardona ugrozili su bezbednost Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BESPRIZORNA HAJKA, UGROZILI BEZBEDNOST DANILA VUČIĆA! Premijerka iznela dramatično upozorenje: Na dan kad se vraća iz Srpske, objavili osetljive podatke!

Foto: printscreen

U danu kad se Danilo Vučić vraća iz Republike Srpske, kako je navela premijerka na Tviteru, mediji u Bosni objavili su osetljive podatke.

- Najdirektnije, brutalno ugrožavanje bezbednosti Danila Vučića. Mediji iz BiH bez zaštite ličnih/osetljivih podataka objavljuju (1) ko je u pratnji Danila; (2) čime su naoružani; (3) br. pasoša, br. mob.tel; (4) marke vozila, registracije; (5) kada će preći koji granični prelaz - saopštila je premijerka na Tviteru.

 

 

Kako je navela premijerka, otvorena hajka na predsednikovog sina odigrala se dok je Danilo još uvek u BiH.

- Prema podacima koje su bez ikakve odgovornosti objavili, (a dobili od koga?), Danilo se vraća danas, a sada svi znaju i kuda, kojim vozilima, sa kojim ljudima. Pa ko želi - nek izvoli. Kako je ovako nešto uopšte moguće - upozorila je Brnabićeva.

 

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading