POJEDINI ČLANOVI OPOZICIJE TRAŽE IZBORE, A DRUGI PROZNAJU DA MOGA MOLE DA IH NE BUDE! Advokat Gajić: Bolje bi bilo da se odk*rče

Autor:

Vesti

09.01.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U delu opozicije glumataju da su kuražni, pa sporadično poneko istrči sa zahtevom da se održe vanredni izbori, kako bi smenili vlast.

POJEDINI ČLANOVI OPOZICIJE TRAŽE IZBORE, A DRUGI PROZNAJU DA MOGA MOLE DA IH NE BUDE! Advokat Gajić: Bolje bi bilo da se odk*rče

Foto: YouTube/Printscreen

Oni zapravo boga mole da nikakvih izbora ne bude, pošto sve analize jasno ukazuju da im je podrška u narodu na nivou statističke greške.

I valjda i zato su sve glasniji i pojedini opozicionari koji tim navodno kuražnim kolegama poručuju da ne trče pred rudu.  Među njima je i Vladimir Gajić, advokat i potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je, pozivajući se na knjaza Miloša Obrenovića, poručio lažnjacima u opoziciji da se - odkurče..

- Ovi iz " opozicije" koji hoće odmah izbore, bolje da se kao što bi rekao Knjaz Miloš Obrenović " odkurče"... Neki su se građanima smučili, drugi ne postoje kao organizacija, mnogo je providno ovo izazivanje Vučića u stilu " ajde ako smeš"... - napisao je na Tviteru Gajić.

 

 

Podsetimo, na poslednjim izborima u aprilu prošle godine - na predsedničkim je Aleksandar Vučić, lider SNS, pobedio ubedljivo u prvom krugu osvojivši skoro 2,2 miliona glasova ili 1,4 miliona glasova više od drugoplasiranog Zdravka Ponoša iz Ujedinjene opozicije.

Dok je tada na parlamentarnim izborima koalicija oko SNS osvojila trostruko više glasova od drugoplasiranih.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading