VUČIĆ UGOSTIO SRPSKE MALIŠANE IZ SLOVENIJE! Moliću se i danas i sutra za mir i opstanak našeg naroda!

Autor:

Vesti

06.01.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se mališanima obratio stihovima čika Jove Jovanovića Zmaja, te naglasio da odakle god su im roditelji došli u Sloveniju nikad nisu zaboravili Srbiju niti su se ikad stideli nego ponosili svojim srpskim imenom i prezimenom.

VUČIĆ UGOSTIO SRPSKE MALIŠANE IZ SLOVENIJE! Moliću se i danas i sutra za mir i opstanak našeg naroda!

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, primio je danas, na Badnji dan 6. januara decu srpske nacionalnosti iz Republike Slovenije, koja borave u poseti Beogradu povodom božićnih praznika.

Tim povodom im je uručio božićne paketiće.

 

Predsednik im se obratio stihovima čika Jove Jovanovića Zmaja, te naglasio da odakle god su im roditelji došli u Sloveniju nikad nisu zaboravili Srbiju niti su se ikad stideli nego ponosili svojim srpskim imenom i prezimenom.

- Bez obzira da li su iz Zvornika, Beograda ili sa KiM otišli u Sloveniju, nikada se nisu stideli svog srpskog imena. Moliću se i danas i sutra za mir i opstanak našeg naroda - kazao je predsednik.

- Čuvajte svoj jezik i svoje ćiriličko pismo. Želim da u ljubavi i slozi provedete Božić - poručio je predsednik deci.

Deca iz Slovenije poručila su predsedniku da vole da uče srpski.

Predsednik je na poklon dobio portret od dece, koja su se zahvalila na gostoprimstvu i pozvala predsednika da bude njihov gost.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading