"Za 11 godina izgradili smo više puteva nego svi ostali za prethodnih 70"! Vučić kaže da se Srbija gradi neverovatnom brzinom!

Autor:

Vesti

04.01.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biću spreman sam da uporedimo sve Titove, Miloševićeve i kilometre autoputeva izgrađene za vreme DOS-a sa tim što ćemo mi samo za 11 godina uraditi, rekao je Vučić na godišnjoj konferenciji.

"Za 11 godina izgradili smo više puteva nego svi ostali za prethodnih 70"! Vučić kaže da se Srbija gradi neverovatnom brzinom!

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas predstavljajući saobraćajnu infrastrukturu na kojoj se radi širom Srbije, da je spreman već naredne godine da se uporedi sve što je učinjeno za poslednjih 11 godina i ono što je urađeno za vreme SFRJ, Slobodana Miloševića i DOS-a.

- Nismo odustali ni od jednog puta ni pruge, što je gotovo neverovatno u ovakvim uslovima i proporcionalno veličini jedne zemlje nema nikoga ko toliko gradi - rekao je Vučić na godišnjoj konferenciji na kojoj se iz Palate Srbija obratio građanima, a kojoj su prisustvovali i ministri Ivica Dačić i Siniša Mali.

- Biću spreman sam da uporedimo sve Titove, Miloševićeve i kilometre autoputeva izgrađene za vreme DOS-a sa tim što ćemo mi samo za 11 godina uraditi. Videćete da smo uradili više nego svi ostali za prethodnih 70 godina - rekao je Vučić.

To ste vi narode izgradili, rekao je predsednik i poručio: "Ovo smo sve radili u vaše ime i za vaš račun".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading