PROBUDIO SE IZ KOME! Poznati sportista POBEDIO u životnoj utakmici!

Autor:

Sport

06.01.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno se osvestio i komunicirao sa doktorima.

PROBUDIO SE IZ KOME! Poznati sportista POBEDIO u životnoj utakmici!

Foto: Ministarstvo zdravlja

Bolnički krevet

Sjajne vesti dolaze iz Amerike, gde se Demar Hemlin, igrač američkog fudbala, probudio iz kome u koju je pao nakon srčanog udara koji je doživeo na meču NFL lige.

Okršaj između Sinsinati Bengalsa i Bafalo Bilsa prekinut je u prvoj četvrtini, nakon što je igrač gostujućeg tima Demar Hemlin doživeo srčani udar, ali će se na kraju, po svemu sudeći, sve dobro završiti. Hemlin je nakon kontakta sa protivničkim igračem odmah ustao, ali se nakon toga srušio na teren. Usledila je hitra reakcija, pre svega lekara koji su ga više od pola sata reanimirali na terenu, dok su svi u šoku gledali užasne scene.


Posle toga, on je u teškom stanju prebačen u bolnicu, potvrdila je NFL liga, a igrači oba tima su u suzama i neverici gledali šta se dešava, dok su čelnici takmičenja takođe doneli odluku da se duel ne nastavlja.


Hemlin je bio pod stalnim nadzorom lekara, a kada se probudio imao je čudno pitanje:

- Da li smo pobedili? - upitao je Hemlin, koji igra na poziciji sejftija.

 

Usledio je sjajan odgovor lekara.


- Jesi, pobedio si u utakmici života.

Hemlin je sve to doživeo zbog toga što je dobio udarac u grudi i baš u tom momentu je ‘’električni ciklus’’ prestao da napaja srce i ono je stalo zbog toga. Jedan fizioterapeut i jedan doktor su saopštili da se upravo to desilo i izvređao ljude koji su ovaj nemili događaj želeli da povežu sa vakcinacijom. 

Hemlin inače i dalje ne može da priča, već je pitanje postavio tako što ga je napisao na papir, ali se čini da oporavak ide u pravom svetlu. Ipak, videćemo kada će i da li će uopšte Hemlin moći da ponovo zaigra američki fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading