MILICA I IGOR SU MOJA SNAGA! Premijerkine slike iz porodičnog albuma: NJIH DVOJE MI DAJU ENERGIJU DA ISTRAJEM!

Autor:

Vesti

01.01.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je 2022. bila puna izazova i neizvesnosti, dok je slobodnog vremena bilo malo.

MILICA I IGOR SU MOJA SNAGA! Premijerkine slike iz porodičnog albuma: NJIH DVOJE MI DAJU ENERGIJU DA ISTRAJEM!

Foto: Privatna Arhiva

Ana Brnabić sa parnerkom Milicom Đurđić i detetom Igorom

I zato je, kako priča za Republiku, naučila da ceni svaki trenutak koji provodi u krugu porodice, sa partnerkom Milicom Đurđić i sinom Igorom (3).

- Nadam se da će nas duh praznika podsetiti da su upravo porodica i prijatelji najveće bogatstvo i da će nam dati dobru energiju za lična i profesionalna dostignuća u novoj godini - ističe Brnabićeva.

Premijerka napominje da joj podrška porodice veoma znači, što se videlo u oktobru, kad je u Skupštini, sa članovima Vlade, položila zakletvu kojom se obavezala na odanost zemlji.

Foto: Privatna Arhiva

 

Ceremoniji su prisustvovali Milica i Igor.

Premijerka je sve vreme gledala u njihovom pravcu i mahala. Po završetku zvaničnog dela, plavokosi dečak je u holu parlamenta potrčao ka Ani i skočio joj u naručje.

- Oni su moja snaga. I oni mi daju energiju da istrajem u svemu što svakog dana radim. Godina za nama je imala mnogo izazova, mnogo obaveza i neizvesnosti. Slobodnog vremena je bilo malo. I baš zbog toga sam naučila da cenim svaki trenutak koji provodim sa Milicom i Igorom. To je najveća sreća - kazala je premijerka za Republiku.

Čestitka čitaocima Republike

Svim građanima Republike Srbije čestitam Novu godinu sa željom da, pre svega, donese dobro zdravlje, uspeh i sreću. Godinu za nama obeležila je nestabilnost i u regionu i u celom svetu.

Uprkos svim izazovima, uspeli smo da sačuvamo mir, ekonomsku stabilnost i nastavimo da radimo na kapitalnim infrastrukturnim i drugim projektima, da menjamo sliku naše zemlje i kvalitet života za sve građane.

Želim da nam nova godina donese više stabilnosti da bismo s novom energijom nastavili da radimo, da stvaramo novu i drugačiju Srbiju i bolju budućnost za sve građane našeg regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading