"MI SE BORIMO ZA MIR, A VAS SRAM BILO"! Jak Vučićev odgovor na histerične pretnje Kurtija i njegovih saveznika! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.12.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uključili smo sve naše ljude, sve resurse moguće, pokušavamo i dajemo sve od sebe da sačuvamo mir, da se izborimo za mir, da dođemo kako je Njegova svetost patrijarh Porfirije rekao do nekakvog kompromisnog rešenja, ističe Vučić.

"MI SE BORIMO ZA MIR, A VAS SRAM BILO"! Jak Vučićev odgovor na histerične pretnje Kurtija i njegovih saveznika! (VIDEO)

Foto: TV Pink

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Njegovom svetošću patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem, nakon čega su se obratili javnosti, a sada je na Vučićevom Instagram nalogu objavljena važna poruka predsednika sa današnjeg obraćanja.

 

 

Mi radimo i razgovaramo sa međunarodnim predstavnicima, i sa Miroslavom Lajčakom i sa Gabrijelom Eskobarom i sa svima drugima i u ovom trenutku teku razgovori. Uključili smo sve naše ljude, sve resurse moguće, pokušavamo i dajemo sve od sebe da sačuvamo mir, da se izborimo za mir, da dođemo kako je Njegova svetost patrijarh Porfirije rekao do nekakvog kompromisnog rešenja – kazao je Vučić i dodao:

A te histerične pretnje: curi vam vreme, večeras će Kurti da vas napadne, sutra će da vas napadne, požurite, ne možete da dobijete ništa, nećete da dobijete ništa, ceo svet vidi da je Priština u pravu… ok ako ceo svet vidi. Shvatili smo i po vašem saopštenju za patrijarha. Sram vas bilo sve zajedno, lažovi jedni. Nema problema, mi ćemo da nastavimo da radimo i još jednom mi oprostite na ovim rečima, Vaša svetosti i opet sam rekao istinu, da vam kažem. Mi ćemo da nastavimo da se borimo za mir, da pokušamo da pronalazimo ta kompromisna rešenja – podvukao je predsednik.

Podsetimo, privremeni organi u Prištini juče su zabranili posetu Kosovu i Metohiji patrijarhu Porfiriju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading